Финиширахме и ние това дълго и лудо преживяване

За 7 дни и близо 2500км+ (още съм в Сф) видях много хубави коли, пътища, бензин

Прекарах повече от невероятно с много ценни за мен хора

Българската група беше много малка, но за сметка на това много силна и задружна
Искам да изкажа най-големи благодарности на VWCLUB Bulgaria горд съм, че съм член на това голямо семейство
Посредата на събора имахме проблем със съединителя на ралито и то доста интересен

Едната от тапите която седи на блока над маховика се предаде(което се разбра в последствие). В следствие на това малък теч на антифриз накара съединителя да се разпадне буквално в следствие от мокренето на феродото, загряването и ниските температури през ноща. С
gas и
420 се повозихме доволно по хубавите пътища там, накарахме g60-то да вика като лудо из горите, паркирахме доволни и на сутринта при тръгване съеднителя се разпадна

Веднага Сашо,Павката,Адриан,Роко реагираха и отидоха да купят съединител, но въпроса беше къде да се смени той

Брат ми Борис, реагира на момента и звънахме на негов приятел луд голфаджия Матей от Словения (на 50км от мястото) и той каза да му я закараме. След като си продължихме разходките , вечерта с Добри, Влад, Сашо, брат ми и Галка с клубния бус и платформата която ползвахме за транспортирането на колата на Павко, закарахме ралито в Словения и се прибрахме в Австрия да продължим събора. След като закрихме Wörthersee 2012 с другата рожба на Dub Factory, аз съпругата ми и брат ми отидохме в Словения да видим как е положението с ралито в кома

Там беше на сигурно място при много голям голфаджия

Всички голфаджии от околността дойдоха да го видят, тъй като в Словения има едва 5 ралита в движение

Имаше и доста сериозно предложение да се прибираме без него, но не се изкуших

Сменихме съеднителя и тапата за няколко часа и продължихме екскурзията в Словения, а и рожден ден имах, получи се уникално .
отново

за Краси

п.п. Добри и Влади това което направихте за мен ::обичам ви
Да даваш гас на g60 по тези пътища, с този хубав бензин heavy metal

Безценно