caro написа:Имам километраж за новата инсталация точно за 1.3 предавателно число 935- отличен ,ако искаш да ги сменим давай на л.с.
Ник никишето написа:Колега превръзвал съм табло с две букси към една ден четене но е кеф да си го подкараш таблото ти е с мфа и е оферта, купуваш си датчиците и лосче с бутона и атака . Имам същата бленда от задната част се търка феролита и боядисваш черно червено и после пак с феролита и става оригинално ,аз си играх една седмица и накрая ми я счупиха докато се опитаха да я откраднат номера го намерих смачкан в канадка....
S.Stefanov написа:Много добре, един винил за вратата на багажника ако си намериш направо ще заспи. Бяла кола-черен винил.
ОФ:Доста хора следят темата ама от многото разбирачи и "компютърни майстори" спряха да пишат.
Ник никишето написа:Колега визия мечта ! За 250 кинта може да я направиш много забавна . Имам една мк1 с 1.1 мотор взех друг смукатен колектор рязах захвата за главата и на струг направих фланци купих от мотор Р6 2000г карбовете микуми чрез гумени парчета от 6см поставих на фланци . Още не съм тествал понеже разпределителния вал е износен много и имам бая проекти не остана време но ти гарантирам че ще много палава и мотора ще си отговаря по талон
Потребители, разглеждащи този форум: greco93 и 31 госта