А цвета е станал просто

От вътре със същия салон ли е?
Gigabyte написа:Губи ми се индивидуалността ,която имаше преди....
Bai Sando написа:Пълна промянаТака е невероятен.Много по-приятен със този заден капак и брони.
А цвета е станал просто
От вътре със същия салон ли е?
Beco_ написа:най ме кефи табелата на номера отзад... цвета е супер - поздравления
Apokaliptiko написа:Аз останах "потресен" толкова време мина ........ и изведнъж направо нямам думи, нов вид, боя, стайлинг. Много голяма изненада за хората, които следят темата. Моите поздравления.
Weezy написа:Доста бързо си се справил, ако не се лъжа по време на експото се разминахме на магистралата и колата беше още със стария сетъп.
iliankocov написа:Gigabyte написа:Губи ми се индивидуалността ,която имаше преди....
малко ли ти е това, че колата е в цвят, който не съм виждал на нито една 3-ка?![]()
Коко, имаш ли снимки от процеса на работа върху колата? Мисля, че ще бъде много яко ако си направил някакви![]()
Между другото във форума има само 3-4 тройки, които за мен са едни от най - красивите в България и определено твоята вече е сред тях.
п. с. Радвам се, че и оправил задницата.
ZeroCool написа:Очаквам скоро най-големия "тунинг" в оптичен тунинг е да си смениш ароматизатора на огледалото....
Що всички сток бе? Кво се побъркахте?
Аз се присъединявам към мнението на Гигаволта...ок супер е колата...но сега е стоков лачен голф...няма го характера, няма я фантазията.
Нейскам да обидя никой с мнението си и не ангажирам никой, всеки си прави колата според вкуса си...ама имам чувството, че почвате да се облъчвате един друг, мен ми харесваше преди повече.
Мислил ли си да, махнеш четворковите огледала и да си сложиш оригинални тройкови.....ама да са от GTI!, Гърнето? Едно GTI-ско ще му отива повече...само да се лъснат тръбите...решетката без емблемата...сигурен съм, че е поръчена оригинална...от ebay чака доставка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 93 госта