MK4 GLS

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Re: MK4 GLS

Мнениеот rabotnika » Пон 18 мар 2013 18:19

абе Бенца му си е бая нисък да не кажа че и по нисък тоя "Голф"
изключително разочарован бях от състоянието и вида на колата не стига че отзад както каза Кирето колелетата са различно изнесени ами и отпред стоеше на криво дали визуална измама от разпадната предна броня или нещо друго не знам но си беше така за интериора ще замълча а за люка и боята........ можеше и доста по добре
и един въпрос да отправя към собственика:защо ти беше тоя бокс през цялото време на ръката че дори не си свали ръцете като те награждаваха страх те е от някого или ако някой нещо пипне по колата и нападаш
и още нещо все пак пак се намираме в БГ пиши и говори САМО на Български език а не 5 думи на български 3 на друг език

сега давам право да ме храните колкото си искате изобщо не ми пука изразих лично мнение

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Пон 18 мар 2013 18:28

rabotnika написа:абе Бенца му си е бая нисък да не кажа че и по нисък тоя "Голф"
изключително разочарован бях от състоянието и вида на колата не стига че отзад както каза Кирето колелетата са различно изнесени ами и отпред стоеше на криво дали визуална измама от разпадната предна броня или нещо друго не знам но си беше така за интериора ще замълча а за люка и боята........ можеше и доста по добре
и един въпрос да отправя към собственика:защо ти беше тоя бокс през цялото време на ръката че дори не си свали ръцете като те награждаваха страх те е от някого или ако някой нещо пипне по колата и нападаш
и още нещо все пак пак се намираме в БГ пиши и говори САМО на Български език а не 5 думи на български 3 на друг език

сега давам право да ме храните колкото си искате изобщо не ми пука изразих лично мнение

Забелязал съм че си ебаси драката без да ми се убиждаш!

А до голфа на колегата може и да има леки забелешки но това само човек със воражено око може да го забележи давам бас че половината и повече във залата не са забелязали тия работи,за мен е много добро голфчето хареса ми определено забелешките колегата ще си ги коригира незнам какво толкува ги натяквате!

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пон 18 мар 2013 18:33

rabotnika написа:абе Бенца му си е бая нисък да не кажа че и по нисък тоя "Голф"

Хахахахахахахаха голям си. Доста неща са в незавършен вид, както на много други коли. А, и бокса не е бокс, тъпак. :mrgreen За езиците, мога да те науча на някоя дргуа дума ако искаш? И на Български мога да ти преподам някой урок. А за колата, направи го по-добре от мен щом си разбирач. :th_up

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 18 мар 2013 18:38

Питай го неговата тройка на миналия фест как я бяха боядисали, питай го и четворката му как я бяха боядисали кат спечели купата на Крушуна, питай го с кви криви джанти и жабки по гумите беше дошъл на драг на Калояново :mhihi .

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Пон 18 мар 2013 18:43

simkolev написа: Доста неща са в незавършен вид, както на много други коли.

за кои коли говориш бъде конкретен?
simkolev написа: А, и бокса не е бокс, тъпак. :mrgreen

мери си приказките момче
simkolev написа: А за колата, направи го по-добре от мен щом си разбирач. :th_up

правил съм го и то не веднъж и ще продължавам да го правя много по добре от теб бъди сигурен

Потребителски аватар
rabotnika

Мнениеот rabotnika » Пон 18 мар 2013 18:45

morfei1 написа:Питай го неговата тройка на миналия фест как я бяха боядисали, питай го и четворката му как я бяха боядисали кат спечели купата на Крушуна, питай го с кви криви джанти и жабки по гумите беше дошъл на драг на Калояново :mhihi .

ти ли се обади бе църковна мишко

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пон 18 мар 2013 18:47

Аре стига срал в темата бе майка му ст*ра няма нищо против теб не те познавам и нищо лично,разберете се на ЛС защо е нужно да се пълни темата....

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пон 18 мар 2013 18:50

rabotnika написа:
simkolev написа: Доста неща са в незавършен вид, както на много други коли.

за кои коли говориш бъде конкретен?
simkolev написа: А, и бокса не е бокс, тъпак. :mrgreen

мери си приказките момче
simkolev написа: А за колата, направи го по-добре от мен щом си разбирач. :th_up

правил съм го и то не веднъж и ще продължавам да го правя много по добре от теб бъди сигурен

Ако ще си говорим за stance (опа, Английски, виж го в нета какво означава), боя, и интериор, нито 1 кола на феста нямаше с завършена комбинация от всичко това. Имаше супер коли на феста, но всеки собственик все още работи по проекта си, по един или друг начин. Интересно че не дойде да си поговрим на феста и да ми покажеш колко по-добре го можеш с твойта кола? :mrgreen

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 18 мар 2013 18:52

Ако ще си говорим за stance (опа, Английски, виж го в нета какво означава), боя, и интериор, нито 1 кола на феста нямаше с завършена комбинация от всичко това. Имаше супер коли на феста, но всеки собственик все още работи по проекта си, по един или друг начин.

За мен имаше поне 3 такива коли,че и малко повечко!

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пон 18 мар 2013 18:53

kokobraiz написа:
Ако ще си говорим за stance (опа, Английски, виж го в нета какво означава), боя, и интериор, нито 1 кола на феста нямаше с завършена комбинация от всичко това. Имаше супер коли на феста, но всеки собственик все още работи по проекта си, по един или друг начин.

За мен имаше поне 3 такива коли,че и малко повечко!

За теб, да. За мен, не.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 18 мар 2013 18:57

работника, симколев
спрете се!!!

simkolev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот simkolev » Пон 18 мар 2013 19:00

Хаха, аз не съм го почвал че да спирам.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 18 мар 2013 19:08

Хайде малко почивка на тази тема.
Когато собственикът има да добави нещо като новост по проекта темата ще бъде отключена.

Върни се в “Оптичен тунинг”