И на това ще му дойде времето. Хубавите неща стават бавно.Mr_VoN написа:тонколони, бас ? нещо?!? покажи кво има в багажника
.::Individual's::.MK4 R32-Look
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Верно ли я продаваш?
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Ицку® написа:Верно ли я продаваш?http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
Ами не я продавам пуснах обявата ей така от интерес да видя какво ще стане,и да ти кажа вече 2-ма ми званяха,но ако някой ми изкочи с парите нищо чудно и да му я дам.След което се почва нов голф,а може би и голф 5

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Така малко раздвижване,колата е вече с затъмнени прозорци с американското фолио от най-тъмното,купих си и камера за задно виждане която се свързва към ДВД-то,до седмица се поръчва турбо от 131к.с. заедно с колектора,също така и регулеруемо окачване.Чакам мрежите за бронята тука до няколко дена дано да дойдат и остава само чип който ще се прави по новото турбо
След това живот и здраве се довършва музиката и външния вид и интериора,за джантите няма да ги давам а ми се върти една идея в главата та да видим
това е момчета за сега,снимки нямам на затъмнената кола,защото е в бокса,има снмки на камерата в гаража ми

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Забелязах ама късно
Става, нямаш грижи.Директ болт он.
След това разпръсквачи, кулер ,генерация, туй онуй и си 180-190 коня след настройките. Не се притеснявай за мотора. На гореописаните коне ще изкара по-дълго от колкото ти ще караш колата.
Така и така ще правиш същото със 130hp турбото. Поне го направи както трябва.Moже и повече, ама трябват биели и не ми се пишат фермани...
Освен това разликата между турбо 130 и 150 е осезаема.
P.S.Ако нещо по-подробно те вълнува, мога да ти изкопам снимки на една кола със твоя мотор която се прави от скоро и в момента е точно преди настройките
Става, нямаш грижи.Директ болт он.
След това разпръсквачи, кулер ,генерация, туй онуй и си 180-190 коня след настройките. Не се притеснявай за мотора. На гореописаните коне ще изкара по-дълго от колкото ти ще караш колата.
Така и така ще правиш същото със 130hp турбото. Поне го направи както трябва.Moже и повече, ама трябват биели и не ми се пишат фермани...
Освен това разликата между турбо 130 и 150 е осезаема.
P.S.Ако нещо по-подробно те вълнува, мога да ти изкопам снимки на една кола със твоя мотор която се прави от скоро и в момента е точно преди настройките
- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
честно казано не знам как е оригинално, но има aftermarket помпа дето държи към 250 коне.
Съмнявам се да е с две така или иначе, мога да проверя...
individual, предполагам и видял в Сливен дизеловата купра на Ивича как прилично понавървява .... ясно ти е докъде се простират възможностите на дизеловите агрегати
Съмнявам се да е с две така или иначе, мога да проверя...
individual, предполагам и видял в Сливен дизеловата купра на Ивича как прилично понавървява .... ясно ти е докъде се простират възможностите на дизеловите агрегати

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: