T.C.T. написа:Дотук добре колега.![]()
Мойто предложение за изчистена визия:
Номера да се върне на мястото му.
Отпред - бленди,мигачи и халогени с транспарантно черно фолио.
Мигачите в калниците и тях с фолио.
Предния нож да се смени с голям и да се пръсне в цвета на колата.
Решетка без емблема - да остане черна,основите на фаровете и те да останат черни.Всичко матово.
Да се разкара всичкото фолио от прозорците.
Чистачката от задния прозорец да се махне и да се сложи тапа в цвета на колата.
Стопове тъмната хела - GTI.
Taka ги виждам аз нещата, а как ще развиеш ти колата ще видим.
ZeroCool написа:T.C.T. написа:Дотук добре колега.![]()
Мойто предложение за изчистена визия:
Номера да се върне на мястото му.
Отпред - бленди,мигачи и халогени с транспарантно черно фолио.
Мигачите в калниците и тях с фолио.
Предния нож да се смени с голям и да се пръсне в цвета на колата.
Решетка без емблема - да остане черна,основите на фаровете и те да останат черни.Всичко матово.
Да се разкара всичкото фолио от прозорците.
Чистачката от задния прозорец да се махне и да се сложи тапа в цвета на колата.
Стопове тъмната хела - GTI.
Taka ги виждам аз нещата, а как ще развиеш ти колата ще видим.
По ред........
Номера това ми се видя единстеното място на което мога да го сложа без да дупча бронята, което няма и да направя...има вариянт да го вътрна горе но трябва да си направя планки които да са наобратно.
Мигачи, бленди и халогени, само оригинално затъмнени, или поне затъмнени като хората не с фолио или спрейчета...
голям нож, в цвета на колата с тази височина автоматично отпада...карах с пръснат тесен нож като беше висока...за 2 месеца и става на нищо...
решетка задължително с еблмема!!!!...може би ще си взема такава с две ребра за вбъдеще, но пак ще е с емблема
фолиото казах че ще го махам......но ми е студено вече, я нямам къде да я вкарвам за да работя по нея..
чистачката лятото ще я махам и ще си слагам тапичка, зимата ще си я слагам...поне така си мисля
Стопове......искам искам искам..ама няма...подарете ми ще ги сложа...
И накрая ще напиша.......немога всичко на един път......аз съм доволен че колата стигна и до тук, само съм си мечтал да имам въжможността да направя това което направих...да сме живи и здрави и да изкарваме пари ще продължавам да бутам......имам тонове идей за това какъв и как трябва да изглежда всеки един детайл по колата...по-големи и по широки джанти незнам.....все пак е 75 коня на газ....а тя се кара тази кола всекидневно....още ми е странно като я карам, немога да свикна окачването и със супер късата кутия
rogi88 написа:Супер е станало ... възможно е КАТ да се заядат, че номера не се вижда добре ..иначе проекта е интересен
Видях те на центъра в събота.Станала е 6+ със черните фарове екукла е станала колега, фаровете според мен трябва да си останат черни!
Сашо Белята написа:rogi88 написа:Супер е станало ... възможно е КАТ да се заядат, че номера не се вижда добре ..иначе проекта е интересен
Много се съмнявам тук във Велико Търново да се случи. Една шепа сме и всичи се знаем![]()
А относно голфчето се е получило много арно, харесва ми. Само едно не ми допада тея черните фарове, Но всеки човек с вкуса си. Продължавай и някоя неделя да те видим на някоя среща.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта