Mk4 R32 look
Кирчето не сиразваляй джантите бате. Черните джанти се губят на колата, а освен че не е хубаво е и 200 лева, който може да вкараш за да си смениш огледалата защото с тия мигачи се доближаваш до другия тунинг. За фланците - пробвал ли си да видиш как ще изглеждат джантите на колата без фланци? 18-ките според мене си застават точно на една линия с калника както и трябва да бъде.
Btw bad look-a си е задължителен.
Колата ме радва много, евала фен си!
Biser написа:Кирчето не сиразваляй джантите бате. Черните джанти се губят на колата, а освен че не е хубаво е и 200 лева, който може да вкараш за да си смениш огледалата защото с тия мигачи се доближаваш до другия тунинг. За фланците - пробвал ли си да видиш как ще изглеждат джантите на колата без фланци? 18-ките според мене си застават точно на една линия с калника както и трябва да бъде.
Начи на още не съм решил, може само борда да ми го оправят може целите в сиво може и в черно !Мигачите НЯМА да ги махам мен си ми кефят но виж ако изпаднат некви луди няма да се замислям! Колата неможе без фланци защото джантите са 5х112 , ще пробваме предните да ги намалиме!
kircheto написа:Biser написа:Кирчето не сиразваляй джантите бате. Черните джанти се губят на колата, а освен че не е хубаво е и 200 лева, който може да вкараш за да си смениш огледалата защото с тия мигачи се доближаваш до другия тунинг. За фланците - пробвал ли си да видиш как ще изглеждат джантите на колата без фланци? 18-ките според мене си застават точно на една линия с калника както и трябва да бъде.
Начи на още не съм решил, може само борда да ми го оправят може целите в сиво може и в черно !Мигачите НЯМА да ги махам мен си ми кефят но виж ако изпаднат некви луди няма да се замислям! Колата неможе без фланци защото джантите са 5х112 , ще пробваме предните да ги намалиме!
С черения борд си на прав път

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Да може би .. Ама ми се губи идеята на цялата кола тукаbobiwer написа:ако са черен мат ще са супер !

Първона4ално се по4на като т.н.р. Cleen style тоест из4истен тунинг на базата на Р32 ... После се появиха някакви ки4озни фар4ета , огледалца с мига4и и проекта ли4но за мен се разми до степен неузнаваем ,и се превърна в много разли4ни ,и неподходящи една за друга 4асти под един покрив.... А тези 4ерни джанти ще са 4ерешката на тортата