Тука съм.
Продължавам с разказа и снимките.
1.

Продължи се с премахваните на веждите. На места имаше захванати с нитове и се наложи да играе бормашина да се разпробият.
2.

3.

тука вече сме без едната вежда.
4.

А ето този приятел на име Мечка ще се грижи колата да спи спойкойно и да е свежа за разкрасителните процедури.
5.

хайде предницата без пластмасови вежди
6.

7.

8.

9.

страничните мигачи разкачени и демонтирани.
10.

едно от новите погачета е монтирано на 2 болта. В момента от пред съм със стандартно окачване и утре или в други ден чакам койлове да дойдат, ще се монтират, ще се сложи широк нож и ще се прецени на каква височина от земята ще лети агг-то.
11.

12.

13.

и от другата страна бяха премахнати веждите.
14.

вече и без пластмасовият предпазител на вратата.
15.

още едно погаче монтирано от зад от същата страна както и предното.
16.

17.

18.

демонтирахме и корите на вратите и огледалата.
19.

Работата щеше да продължи но се получи засечка със заден десен койловер - нещо е запекъл и не иска да се регулира във височина.
Не разполагахме ис необходимите ключове за да го демонтираме. Остана прагът от шофьорската страна да се свали. В момента колата е оставена на крик и мечката я пази.
Това са снимките за сега. Ще пусна след малко и в неподреден вид тези от телефона. Ходих и до човека който запълва бронята и като му казах, че плановете се обръщат на 180градуса и откачи, но не ме интересува.
Утре ще има още снимков материал, но по малко защото съм на работа и ще отскоча до гаража по обяд.
Поздрави.