Благодаря за предложенията

За боята знаех, че ще е малко тъмно сиво, но след голямо чудене се спрях на цвета на Bmw - А22 и мисля че не съм сгрешил, определено много ми допаднаха. Имаше нужда малко да изкараме джантите и затова отпред сложихме 8мм фланци а отзад 12мм. Спирачните апарати бяха пръснати в черен мат, но по-натам може би ще ги занеса на прахово, сега просто ги освежихме
След дълго следене в ebay изпаднаха червени мигачи и бяха поръчани естествено. (Не знам защо, но зелените и сините се намират много по-лесно и почти винаги има обяви с такива) По външния вид е това, колата доби визия и стойка, към която се стремях. Непосредствено преди феста дойде време и за интериора. Цялото табло беше разглобено отново
Отиде при тапицер за смяна на кожата и добавяне на червени шевове. Долната част при ръчната също отиде. За съжаление, нямам все още никакви снимки от интериора, но скоро обещавам да направя. Искам също да помоля и който има снимки от феста да ми ги прати или качи тук. За сега това се сещам, ако има още ще го добавя. Сега малко почивка и продължаваме нататък

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта