Здравейте колеги. Несъм писъл много отдавна какво става с колата защото няма нищо ново. Спрях да карам колата от ноември месец миналата година, но вече времето започва да се стопля и работата продължава. Ще има доста работа и тази година живот и здраве. От доста време обмислям смяна на всичко по предницата и с това започнах работата по колата. Бяха сменени всички тампони, шарнири, кормилни накрайници абсолютно всичко исках да знам че предницата няма проблем въпреки, че новите неща няма да изкарат както оригиналните.
Ето малка част от консумативите

Смяната на тези неща несъм снимал защото всеки знае как става.. също така смених и магарето защото имах съмнение, че има нещо криво по него. След това дадох няколко детайла за пясакоструй и прахово боядисване(от което хич несъм доволен)) но нямам в момента снимки като снимам ще ги кача тогава. По колата работя само вечер след работа и нищо голямо немога да свърша. От няколко дена съм се захванал с двигателя реших да освежа някой детайли и най-вече да боядисам блока в черно. Днес го мих изсуших го остъргах ръжда кадето имаше и го намазах с ръждопреобразувател на вюрт. Утре мисля да боядисам блока с боя Протекта 3 в 1.. надявам се да издържи. Това е за сега ще качвам снимки има още какво да се показва :)