judasss написа:Днеска правя опити да раздувам калниците ,задните стават супер , но тря кит и така , преднита нещо се изпаянтиха ...
Свали си предните калници и ги направи на ръка,намираш някакъв кръгъл и здрав предмет и с един гумен чук си оформяш веждите по него С машинката предните калници се усукват като станиол и не става както трябва,за задните върши работа но само за Г3 защото е с тънка ламарина(сигурно са ги правили от опели) при мен не се получи,много е дебела ламарината а крика няма нужната сила да я разпъне
Да бе ясно , то тия седмици ще взема 2 нови калника , че тия и без това са за смяна , бяха учебни , но ще се постарая и от тях да излезе нещо .. още не съм мазал с кит , искам горе долу да ги развия почти до долу без да опира никаде ...
Но отпред калника се получава нещо тип хардстайл като тоя
Като тоя на снимката няма как да го докараш,тоя е правен с допълнителна ламарина за веждата,дори ако ме питаш мен, най добре да направиш и твоите така,става много по красиво
Добре де как става симетрията ... или викате кой ти гледа колата от двете страни едновременно той докато отиде до другата страна забравя тази как изглежда
Ми ся горе долу ги докарахме , ама гледаш ,мериш , ала бала Но предните са учебни , поне десния калник е за смяна , щот е с квадратен мигач /колата е ударана и такъв са сложили/
Незнам само с подкалниците какво да права ... Отворен съм за идей препоръки и такива неща от хора който са го правили
Предната вежда е прекалено отворена в задната си част Задните вежди трябва да се отворят до самата броня ! Там се реже леко за да може ръбчето на веждата да се изкара както и самата броня . Разгледай веждите на schmidt по обстойно
Да задните ги пооправих , там дето казваш го резнах , но пак закача , страх ме е да не го напъна много че да земе да се разлепи от вътре ? Ами ако се направи лек камбер ?
Предния калник знам ли , чудя се , предполагам че не е проблем ако така се остави , мен ме радва , знам ли ...