Jetta MK2 Coupe GTI 8V... --> 139 KR 16V

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Re: Jetta MK2 Coupe GTI 8V...

Мнениеот pavkomk2 » Сря 05 мар 2014 21:03

Благодаря за хубавите думи колеги.. старая се да правя нещата както трябва. Всичко става много бавно, но все пак става. :)

yarek написа:Павка, да не си купил машина за песъкоструй? :mhihi на мен джанти ми взеха с триста зора с връзки през връзки, пък ти като гледам там си редовен клиент ! Само на пред !! Сега вече ще снимаме с отворен капак :th_up

Братле не съм си купувал, но си направих... :redface за мойте нужди се справя. :)

mupk0 написа:Не се меся,но не е ли безсмислено пясъкоструенето на водната помпа..новите лъщят яко :D Да не текне ейсега...тва имах в предвид след като си я минал с пясъка през гарнитурите и осите.

Мирко прав си, но една помпа с корпус е към 70лв а за пясъка да вярно е че влиза навсякъде, но помпата беше разглобена и няма проблем :) и да протече случайно имам резервни :icon_razz

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Сря 05 мар 2014 23:11

То хубаво правиш,ама като гледам скоро ще я загъваш с брезент и няма да я караш.Не заслужава тази кола такава съдба :)

nibbles
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nibbles » Чет 06 мар 2014 14:02

Евала колега за положения труд мн добър екземпляр :love.vwclub

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Чет 06 мар 2014 20:20

А каква съдба заслужва - да я блъскат и драскат по паркингите :question За какво е всичкото това старание и труд като няма да се пази и поддържа :question Какво се случва със салона ако се мачкат бордовете всекиден :question Човек сам като не си цени и пази нещата няма друг кой да го прави.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Чет 06 мар 2014 20:36

Абсолютно съм съгласен с Жоро, от тук нататък има една ценна кола която ще се кара уикендите за удоволствие и показване по съборите. Този автомобил ще се съхрани през годините и след време когато са останали малко такива екземпляри може да се вземе една приятна цена.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 06 мар 2014 21:08

Жоро Делчев написа:А каква съдба заслужва - да я блъскат и драскат по паркингите :question За какво е всичкото това старание и труд като няма да се пази и поддържа :question Какво се случва със салона ако се мачкат бордовете всекиден :question Човек сам като не си цени и пази нещата няма друг кой да го прави.

Ами какво става в ламаринени гаражи ,които задържат влагата,конденза и т.н.? Айде не припадайте... хората карат F40 и стари Ламбота ,ние за Джета и Голф се филмираме ,които ДОРИ и да се ударят с едни 100лева за части(макс) и 100 за боя и си в джаза... не виждам какво рядко и ценно има :) И каква е тая мода да си правите моторите все едно са току що взети от автокъща не знам... ДА ,наистина моторът ще е в лъскаво състояние... ако не се кара ,но това некаране довежда до тоталното му грохване - рано или късно ,нищо че си имаме лъскаво мотрче на пръв поглед. За мен е окей ,но човек да се хвали с читавия си и чист мотор във всекидневния му вид(почти изключващи се понятия)

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Чет 06 мар 2014 21:19

Gigabyte написа:
Жоро Делчев написа:А каква съдба заслужва - да я блъскат и драскат по паркингите :question За какво е всичкото това старание и труд като няма да се пази и поддържа :question Какво се случва със салона ако се мачкат бордовете всекиден :question Човек сам като не си цени и пази нещата няма друг кой да го прави.

Ами какво става в ламаринени гаражи ,които задържат влагата,конденза и т.н.? Айде не припадайте... хората карат F40 и стари Ламбота ,ние за Джета и Голф се филмираме ,които ДОРИ и да се ударят с едни 100лева за части(макс) и 100 за боя и си в джаза... не виждам какво рядко и ценно има :) И каква е тая мода да си правите моторите все едно са току що взети от автокъща не знам... ДА ,наистина моторът ще е в лъскаво състояние... ако не се кара ,но това некаране довежда до тоталното му грохване рано или късно ,нищо че си имаме лъскаво мотрче на пръв поглед. За мен е окей ,човек да се хвали с читавия си и чист мотор във всекидневния му вид(почти изключващи се понятия)

Къде ги карат тия ф40 :mhihi по нашите пътища ли хахаха .За какво въобще изказваш такъв коментар имам чувството че нарочно го правиш вместо да кажеш хубави думи за колата . Според мен колата е една от малкото останали като цяло jetta coupe ,а собственика и иска да си съхрани за дълги години и да и се радва .
От мен само мога да изразя дълбок поклон пред това което прави успех с колата Колега

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Чет 06 мар 2014 21:25

Щом колегата може да си позволи да дава ХХ лева на година само за да му радва окото,мога да кажа само ЕВАЛА.
Много,труд ,нерви,пари и време..и още ХХ пъти по-толкова вероятно,но всеки сам си решава :flag_bulgaria
Ще я видим ли на Експото :eek

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Чет 06 мар 2014 21:59

Gigabyte написа:

Ами какво става в ламаринени гаражи ,които задържат влагата,конденза и т.н.? Айде не припадайте... хората карат F40 и стари Ламбота ,ние за Джета и Голф се филмираме ,които ДОРИ и да се ударят с едни 100лева за части(макс) и 100 за боя и си в джаза... не виждам какво рядко и ценно има :) И каква е тая мода да си правите моторите все едно са току що взети от автокъща не знам... ДА ,наистина моторът ще е в лъскаво състояние... ако не се кара ,но това некаране довежда до тоталното му грохване - рано или късно ,нищо че си имаме лъскаво мотрче на пръв поглед. За мен е окей ,но човек да се хвали с читавия си и чист мотор във всекидневния му вид(почти изключващи се понятия)

Какви влаги и кондензи...има си изолаций за целта.Не става въпрос дали са стари и колко евтин им е ремонта,ама вие това не го разбирате,всъщност какви "vw фенове" сте вие и цялата ви хейт групичка.А относно рядкото и ценно - двуврати джети с ел рекаро има под път и над път нали...Това за грохването на мотора ще го подмина с насмешка...не го казвай на никого.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Чет 06 мар 2014 22:11

Няма как обикновен собственик да погледне през очите на собственик на цялостен проект,може би затова така се изказа колегата,далеч не мисля че е хейтър.
Просто отношението към автомобила е различно от маниакално перфекциозно отношение,без това да го прави НЕ-ФЕН на марката,но трябва да има различни хора,иначе няма от къде да идват частите за проектите,ако всеки ревностно си ги пазеше(къде на шега,къде на истина-така е :wink)

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 06 мар 2014 22:12

Няма лошо човек да глези колата си. Уважавам хората, които го правят и то със стил. Ама да се наслаждаваш на една кола като й забърсваш само праха от време на време е като да се ожениш за манекенка и само да я потупваш по задника без да й правиш нищо друго. Не говори добре за човек, който се кланя на идоли. Още по-лошо - такъв, който робува на неодушевени предмети.Не ме разбирайте погрешно и аз си обичам много колата, но повече обичам себе си - предпочитам тя да ми служи, а не аз на нея :cool
Иначе посоката, в която е тръгнал колегата е много добра :a045

Потребителски аватар
Gigabyte

Мнениеот Gigabyte » Чет 06 мар 2014 22:23

Ами да Жоро ,последната Джета ,която гледах 2врата я намерих за 500лв ,а последното дълбоко рекаро момче от нашата група го купи за 30лв. Айде като си толкова технически компетентен кажи ми до какво води некарането на една кола.Защото аз веднага се сещам за стареене на течностите в него(да маслото старее за 1година в мотора) ,та до слепнали сегменти... И малко ми е смешно - коя година голф 2 ще стане рядка кола :mhihi :mhihi :mhihi вярно ,че аз карам кола срещаша се всеки ден и за това не разбирам рядкостта на голф 2... чувал съм ,че са на изчезване като е36ците :confused

stefan4o точно го е сравнил!

Колата на Павко е хубава ,ама поста ми е отправен към няколко човека ,които налагат своите идеологии към стоков вид и некаране на колата.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 06 мар 2014 22:33

Трябва да се кара! Моя варел го разтривам от март до ноември, а през останалото време виси пред блока! Иначе къде е удоволствието от пилеенето на пари, ако не го изпиташ зад волана :rolleyes

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Чет 06 мар 2014 22:37

Gigabyte написа:Ами да Жоро ,последната Джета ,която гледах 2врата я намерих за 500лв ,а последното дълбоко рекаро момче от нашата група го купи за 30лв. Айде като си толкова технически компетентен кажи ми до какво води некарането на една кола.Защото аз веднага се сещам за стареене на течностите в него(да маслото старее за 1година в мотора) ,та до слепнали сегменти... И малко ми е смешно - коя година голф 2 ще стане рядка кола :mhihi :mhihi :mhihi вярно ,че аз карам кола срещаша се всеки ден и за това не разбирам рядкостта на голф 2... чувал съм ,че са на изчезване като е36ците :confused

stefan4o точно го е сравнил!

Колата на Павко е хубава ,ама поста ми е отправен към няколко човека ,които налагат своите идеологии към стоков вид и некаране на колата.

Като е отправен към др. хора върви им пиши в темите или им се обади да им го кажеш :no :spam2

Потребителски аватар
Gigabyte

Мнениеот Gigabyte » Чет 06 мар 2014 22:41

Ти как не си публикувал нещо на Алиошката или Сурайката до ся???? :bowdown

Не се заяждам с никой ,изразявам МНЕНИЕ ,научете разликата - крайно време е!!! Хора с виждания различни от ваще ,не са ПО-МАЛКО хора!

Върни се в “Оптичен тунинг”