VW Jetta StZ Project
- alpine_j
- Автомобил: Golf Country
- Двигател:
Vizor написа:Така и предположих .. нямате какво да кажете.. !
По добре да не казвате нищо от колкото да казвате нищо
От сега нататъка съм се захванал да изчистя целия тунинг раздел. На който не му харесва да не следи проекта!
Успех на колегата
Това форум за положителни мнения ли е ?

Свеж цвят ,но според мен не отива на джета. Няма много успели джети с весели цветове ( не само в България ) .
Успех за напред ,дано скоро да видим колата с подходящата височина и визия. А за работа -> кади .

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
alpine_j написа:Това форум за положителни мнения ли е ?![]()
![]()
Веднага получаваш отговор

Мнения от типа "АУ КОЛКО Е ГРОЗНО С ТОВА/ОНОВА/ДРУГОТО" просто няма да се толерират

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Последен път предупреждавам! Спрете с тези коментари кое било селско и кое не! Едно е да кажеш, че не ти харесва и да помогнеш, друго е да обидиш човека и мерака му!
Адрианче ще помоля и тебе мадам да спреш с тези коментари. А да и да си оправиш местожителството.. или да си намеирш квартира
да вее и аз немога да разбера как 4 стр. се обсъжда един теглич.мен не ме кефят и мнения от рода "важното е на теб да ти харесва" и т.н.
щом е пуснал тема тук значи трябва да понася похвали и градивни критики ама като се прекалява не става.един с готина джета каза че теглича не и мяза(нищо лично алпине) и сички зяпнаха щом алпин казва давай да изсипеме пумията кое е селско и кое не.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
martineli а ти защо не четеш всичко, а четеш само на Алпин, по принцип теглича е гаден и това е насадено от старите соц. возила, но всяко нещо може да се направи и красиво.
Затова и по горе казах че ако се свали максимално ниско и се матира теглича, да не изпъква чак толкова, ще седи мноо добре и нема да дразни
п.п. пък и теглича още служи като броня, пази от такива който икономисват с еффтини накладки
Затова и по горе казах че ако се свали максимално ниско и се матира теглича, да не изпъква чак толкова, ще седи мноо добре и нема да дразни
п.п. пък и теглича още служи като броня, пази от такива който икономисват с еффтини накладки
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
пак почнахме с теглича.ако става на въпрос на мен ще ми хареса както и на теб много ниска с хубав теглич и с багажник на тавана.
обаче аз говоря принципно.за проекта трябва да се дават нови идеи понеже човека се е ориентирал към изчистения тунинг следователно трябва да се дават идеи за дребни детаилни промени който да направят колата уникална.а не 4 стр. да се дрънка на кой му харесва теглича и на кой не.
и малко офф: нещо ме съмнява че това дет е на аватара на alpinе_j(за джантата става въпрос не за момичето)има нещо свързано с джетата на алпин? или..????
обаче аз говоря принципно.за проекта трябва да се дават нови идеи понеже човека се е ориентирал към изчистения тунинг следователно трябва да се дават идеи за дребни детаилни промени който да направят колата уникална.а не 4 стр. да се дрънка на кой му харесва теглича и на кой не.
и малко офф: нещо ме съмнява че това дет е на аватара на alpinе_j(за джантата става въпрос не за момичето)има нещо свързано с джетата на алпин? или..????
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VW Jetta StZ Project
някво развитие по колата ?
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Re: VW Jetta StZ Project
чакаме да тури 16 ските