Днес си разколачих рожбата и я оставих за боядисване Нз. какво ще првя една седмица без нея Ето и малко снимки зада добиете представа на какво заприлича
DSC01326.JPG
DSC01327.JPG
DSC01329.JPG
DSC01331.JPG
Последна промяна от Bai Sando на Сря 27 май 2009 17:46, променено общо 1 път.
Wr450f написа:Голфа става много хубав и съ новата боя ще стане супер
Чул те господ колега И аз се надявам да стане хубав...Днес ходих да го видя бяха го започнали с водно му бяха свалили лака и не мясаше на нищо Ама ще замяса след седмица би трябвало да е готов
Черното си е черно...Новия цвят ще бъде кято стария Само че по наситено черно...Майстора ме пита какво точно черно ще е?А аз викам де да знам,искам да е наситено черно като на новите Мерцедеси,че моито сега е уж черно ама като го погледнеш на светло бие на сиво,заради перлите в боята ли де да знам...Тои ми вика като доиде време ще доидеш да изберем боята:lol:
Халогените ги взех от един колега от платените обяви,ама не знам дали още ги продват....То при мен няма да са халогени а мигачи че нали бронята ми е замазана и няма
Мерси колеги,вчера бях при майстора да видя до къде е стигнал.Беше китосал задния капак,решетката на калника и вратите.Уж отидох да направя някоя снимка,ама се заприказвахме за разни работи и съвсем забравих за какво съм отишъл Следващия път обещавам малко снимки