и както каза колегата Пиронски едно спиране от кат и тие спряна колата от движение.
Колега защо сечеш така и се изказваш неподготвен?Dimitaki написа:Значи във този случай трябва да спират Порше 944-924-Ферари Тестароса-Мазда 323 стария фейс и др.Направи ли се по тази система със запалването на фаровете да се отварят и виждат съгласен
pironski написа:Колега защо сечеш така и се изказваш неподготвен?Dimitaki написа:Значи във този случай трябва да спират Порше 944-924-Ферари Тестароса-Мазда 323 стария фейс и др.Направи ли се по тази система със запалването на фаровете да се отварят и виждат съгласен
Когато една кола е излязла фабрично по този начин да и се прибират фаровете ок,ама когато някой си прави разни самоделки едвали някой ще му пусне аванта да си кара спокойно по улиците!
а като маската си е както треа с показване на фаровете ,къф е проблема...а пък даже и само да стои като голфа е спрян някаде,просто фацата на предницата е мнооо напомпена
brabus написа:Ами на мен дори не ми харесва идеята за такава решетка, камо ли да го видя направено. Да си различен! Да това е тунинга, НО той може да има и лоша посока и според мен това с фаровете върви натам. Но всеки си има вкус....
Тове е от един друг форум![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта