Голф 2 без фарове ?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 2 без фарове ?

Мнениеот petkovsky » Съб 27 юни 2009 19:39

за мен тази решетка е бълна глупост :не:
и както каза колегата Пиронски едно спиране от кат и тие спряна колата от движение.

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Пон 29 юни 2009 18:13

Значи във този случай трябва да спират Порше 944-924-Ферари Тестароса-Мазда 323 стария фейс и др.Направи ли се по тази система със запалването на фаровете да се отварят и виждат съгласен :wink:

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пон 29 юни 2009 19:42

Dimitaki написа:Значи във този случай трябва да спират Порше 944-924-Ферари Тестароса-Мазда 323 стария фейс и др.Направи ли се по тази система със запалването на фаровете да се отварят и виждат съгласен :wink:
Колега защо сечеш така и се изказваш неподготвен?
Когато една кола е излязла фабрично по този начин да и се прибират фаровете ок,ама когато някой си прави разни самоделки едвали някой ще му пусне аванта да си кара спокойно по улиците!

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Пон 29 юни 2009 20:06

pironski написа:
Dimitaki написа:Значи във този случай трябва да спират Порше 944-924-Ферари Тестароса-Мазда 323 стария фейс и др.Направи ли се по тази система със запалването на фаровете да се отварят и виждат съгласен :wink:
Колега защо сечеш така и се изказваш неподготвен?
Когато една кола е излязла фабрично по този начин да и се прибират фаровете ок,ама когато някой си прави разни самоделки едвали някой ще му пусне аванта да си кара спокойно по улиците!

а като маската си е както треа с показване на фаровете ,къф е проблема...а пък даже и само да стои като голфа е спрян някаде,просто фацата на предницата е мнооо напомпена :да:

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Пон 29 юни 2009 20:38

а като маската си е както треа с показване на фаровете ,къф е проблема...а пък даже и само да стои като голфа е спрян някаде,просто фацата на предницата е мнооо напомпена

Колегата отговори на въпроса а и мисля че има достатъчно идейни хора за да приспособят начина на отваряне на фаровете като на моделите изброени по-нагоре и практически колата остава със фарове който са просто прикрити зад маската.Пускат се фаровете и те се откриват и останалото си е само светлина :wink:
НО да е цяла маска без каквато и да било опция за прибиране естествено че съм против и си е доста незаконно :!: :!: :!:

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Вто 30 юни 2009 22:03

Колегата Dimitaki е прав в случея. Ако решетката е цяла без опция за показване на фаровете, то колата ще бъде спряна от движение, или на собственика и ще му трябват доста парички за подкупи на куките по улиците mhihi..

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 01 юли 2009 23:46

В момента се занимавам с две решетки за голфа ми . Едната ще я правя пак без емблема , а другата без емблема и фарове :) Ама първо ще е готова тази само без емблемата ( то как съм я оставил така , маи няма да са готови скоро ) За да е с цяла решетка и да несе виждат фаровете , а да са вътре под решетката с иима тънкост , просто малко трябва да се потормозим за да я открием :) Аз ще се захвана с това начинание , просто постоянно го отлагам , но като стане , с удоволствие ще ви покажа какво е станало

п.с. От много време се чудя дали може наистина да стане така без емблема и фарове ,е , явно е факт :) Преди си играх с "Пейнта" за да ги направя така , сега знам че несъм бил първият които се е сетил за него :Mr Green Fun

Потребителски аватар
4ernata perla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ernata perla » Сря 01 юли 2009 23:55

ето още една снимка без фарове но самата решетка се отваря при фаровете.
Прикачени файлове
Golf_034[1].jpg

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 02 юли 2009 7:18

нали фаровете се държат на една планка с по четири болта ( или винта с глава за 8 ключе ) така де , мисълта мие такава , че тази планка се маха и фаровете си пригодяват за самата греда , несъм забелязал дали е дупка като се махне тази планка , но ако не е дупка , мисля че ще е добре да се направи такава и фаровете малко да се приберат в нея . След това начинание , се правят ребрата на решетката , зависи как вия искате ( по-издадени , или както сие оригинално ) Вече ако някои реши да се занимаааава ( защото сие доста играчка ) да сия прави , така че да се свалят капаци пред фаровете , мисля че няма да е много трудно ако се направи нещо от сорта : Изрязваме ребрата пред фаровете , които искаме да ги махнем когато искаме да ние светло ( а не тъмно както с тях (капаците пред фаровете ) ) и после от вътрешната страна м/у фара и решетката трябва да оставим място , така че да се направи начин на заключване и отключване на самата решетка . Целта е следната - като се отвори предния капак и да се откопчеят скоби , или там с каквото е направено , и капаците се махат и в полза влизат и фаровете . На глед е лесно , но кои ли ще се навие ? Довечера ще видя да сваля решетката и фаровете да видя какво растояние има м/тях и като се махне и планката да видя има ли място да се реже самата греда на които се закрепят . Мисля че за да се направи , така че да светят , има малко смисъл в по-горно написаното от мен :) Нека хората с опит и въображение да се изкажат по темата , за да няма после :dummy: :horror:
Така с капаците , и фаровете прибрани навътре , мисля че ще стане най-добре и ефективно , вече и с щипки ако се пригоди ще стане чудесно :)Всеки си преценява как иска да кара и да сия прави . Относно полицията , какво им пречи да те пуснат а да нете спрът , през деня ако си караш с тази решетка , а вечерта си качиш другата с дупки пред фаровете какво пречи ?? Явно но не всеки ( и на мен ) ще мусе разправя точно на центъра да си отваря капака и да си сваля решетката за дая смени , но уви , има много начини за направата на такава решетка , просто иска много донори , време и хъс за направата :)
:012: :да: :beer

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пет 03 юли 2009 21:56

Ами на мен дори не ми харесва идеята за такава решетка, камо ли да го видя направено. Да си различен! Да това е тунинга, НО той може да има и лоша посока и според мен това с фаровете върви натам. Но всеки си има вкус....
Тове е от един друг форум mhihi
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Съб 04 юли 2009 3:22

:horror: :не: :не: :evil: ,мноооо грознооо

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Съб 04 юли 2009 7:14

Този голф е с тенденция да заприлича на мултипла ... някой ден. Ако му изтеглят фаровете още назад и му сложат два халогена отпред за ... знам ли за какво. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 04 юли 2009 13:39

brabus написа:Ами на мен дори не ми харесва идеята за такава решетка, камо ли да го видя направено. Да си различен! Да това е тунинга, НО той може да има и лоша посока и според мен това с фаровете върви натам. Но всеки си има вкус....
Тове е от един друг форум mhihi
Изображение
Изображение

отврад :horror:

Потребителски аватар
emo_golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo_golf » Съб 04 юли 2009 14:08

:063:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 05 юли 2009 21:25

Идеята е добра, но става прекалено грозно и предполагам яко заслепява вечерно време отсрещните шофьори. :012:

Върни се в “Оптичен тунинг”