зеления....

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 19 фев 2006 0:47

Супер бесен е , а най-много ми хареса ролбара , е можеше и да не е точно оранжев , нищо че е модерен цвят. :applause:

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Нед 19 фев 2006 1:50

оранжевото голфе е много готино ама какво общо има с онея двоики ???? :dontknow:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 19 фев 2006 2:16

Странни хора сте ми...естествено е, че винаги ще има по-добро и по-добро. В света на тунинга определение като "най-добро" НЯМА :!: Първо, защото всеки човек има различен вкус и харесва определени неща, нали знаете...разни хора, разни идеали :!: Второ тунинг аксесоарите в наше време се модернезират и променят с всяка изминала секунда и е практически невъзможно да имаш "перфектния" тунинг, башка, че бройката на изборите само за седалки, например, може да затрудни и ядрен физик :!: Стига сте спорили за глупости ми вземете се стегнете малко, зеления голф е адски красива кола и наистина ми е кеф, че собственика е такъв ентусиаст, за което му правя евала :!: Ама вие тука го обърнахте на типично българската простотия. Оранжеви му били тръбите на ролбара...ми не мислите ли, че може би човека иска да се виждат, защото му придават още по-спортен дух, НАПРИМЕР?????? :twisted:

На хората, които се изказаха или имат това си намерение ПРОТИВ тази прекрасна кола мога да им кажа, че всяко едно следващо тяхно мнение в ТУНИНГ секцията на този форум ще бъде СМЕШНО :!:

Сравнението с 3ките пък беше най-тъпото :idea: Тоя перления имам чувстото, че има толкова много кит по него, колкото е щял да стигне за направата на цял един гараж - от кит :!: И все пак - собственика си го е направил такъв, значи такъв му харесва и съм сигурен, че го боли шнура кво си мислят повечето разбирачи :idea:
Оранжевия няма кво да го обсъждам, прекрасна кола, а и бързичка :roll:

Стегнете се малко!

Потребителски аватар
MK2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MK2 » Нед 19 фев 2006 10:41

Според мен съществува нещо като тенденция в добрия тунинг и всяко отклонение води до гавра с автомобила.И то е следното:запазване на оригиналния външен вид с изключително малко подобрения(специално за голф 2 те са няколко на брой:кристални фарове,мигачи,халогенни;перфектна боя,хубави джанти,ниско окачване).Разбира се има други неща като избор на дръжки,ролбари и други дреболии.Всичко останало като смяна на брони,лепенки,светлинки и какви ли не циганийки е тотална гавра с автомобила!

Потребителски аватар
ivoturboto
Автомобил:
Двигател:

/

Мнениеот ivoturboto » Нед 19 фев 2006 20:17

Колеги изядохте го този зелен голф,на мен също много ми хар :yeaha: есва как е направена колата много изчистена,а не е претрупана с излишни етажерки ,рафчетаи други такива,такаче аз заставам зад него,също така задPL-16,KR-16моят естествено и още няколко на които не им знам имената,става въпрос за 2ките,за дане се засегнат колегите с 1ци ,3ки ,4ки и5тици,дано да виждаме повче такива коли по улиците и да им се кефиме а не да ги оплюваме веднага! Director :yeaha: :shock

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: /

Мнениеот gas » Нед 19 фев 2006 22:14

подкрепям иво :да: ,мисля че ценителите са много малко за съжаление.повечето хора не обръщат внимание на малките неща,които всъщност изграждат новата визия на една кола демек-не се ли виждат промените от 1км значи е гола вода :не: не става въпрос само за зеления а по принцип.жалко

Kr-16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kr-16v » Пон 20 фев 2006 23:25

това е единствения икрасив голф в бг.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пон 20 фев 2006 23:27

Чак пък единствения мисля, че изказването ти е доста крайно.
Има и други много добре направени 2-ки

Потребителски аватар
r_tuning
Автомобил:
Двигател:

Re: /

Мнениеот r_tuning » Вто 21 фев 2006 0:33

gas написа:подкрепям иво :да: ,мисля че ценителите са много малко за съжаление.повечето хора не обръщат внимание на малките неща,които всъщност изграждат новата визия на една кола демек-не се ли виждат промените от 1км значи е гола вода :не: не става въпрос само за зеления а по принцип.жалко
нормално.....пове4ето от хората тук са на по 18 а други се занимават с тунинг от 2-3г,разбирасе 4е няма да разбират :)

Потребителски аватар
aga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aga » Вто 21 фев 2006 2:43

просто голфа е страхотен 8)
по добре сложете един катинар на темата и готово :wink:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 21 фев 2006 4:16

Достатъчно приказки се изприказваха. Едва ли някой който е видял снимките и не е оценил, ще си промени мнението от приказки...

Пък и няма смисъл. Заключвам.

Върни се в “Оптичен тунинг”