ах вие мръсници! нямам търпение да зяпам снимки!
успех на всички!
Проект Caddy MK1
- mladenmoto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проект Caddy MK1
Сега дилемата е двойково или тройково табло.Дилема е не само като избор за визия ами и кое ще пасне по лесно?
Някакви идеи???
Някакви идеи???

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Двойковото може би ще пасне по-лесно, но пък 3-ковото ше вади доста по-добра визия 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
първо много хубав ороект
таблото от тройката е по дълго и не се събира .иска доста рязане и не стои добре.след което трябва да си правиш ел стъкла щото при затворена врата няма как да си отвориш стъклата.ако питаш мен остави си единичкеното с една хубава кожа и ше стане чистак ново.УСПЕХ

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Според мен единичково добре тапицирано в кожа или двойково от меките ще застане добре . Това от мк3 просто не ми се връзва с колата някак .
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
alpine написа:Според мен единичково добре тапицирано в кожа или двойково от меките ще застане добре . Това от мк3 просто не ми се връзва с колата някак .

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Аз май ще продавам моето кади ... ама още не е сигурно но ако някой който гледа темата и има интерес за проектче да пише , има приготвени благинки за него *които вървят с колата andreyo

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ах ти мръсникоо дай на лично ценаalpine написа:Аз май ще продавам моето кади ... ама още не е сигурно но ако някой който гледа темата и има интерес за проектче да пише , има приготвени благинки за него *които вървят с колата andreyo![]()

- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всички на опашка моля, Петре ... ще изгори джетата, хубава кола е не сизаслужава така да се свърши с нея, помисли си 

- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
Колега аз също съм ЗА оригиналното табло претапицирано с нова кожа.Това на тройката и на мен не ми се връзва много
- mladenmoto
- Автомобил:
- Двигател:
Честно казано оригиналното табло може би щеше да е добър вариянт но моето е доста начупено,има и липси а за пласмасите около парното,духалките и разните му копчета както и джобовете са много раздрънкани.Иначе вместо да го сменям щях наистина да си го тапицирам и готово но не си струва а да намера такова читаво табло е много трудно.
Първо са от много крехка пласмаса(детайлите)а годинките са ги довършили,даже бях започнал да купувам такива но се оказа че се затрупах с ненужни части от единичкови табла,днес дори изхвърлих доста.
За тройково съм съгласен че може да не стои и да пречи на стъклата но ако намеря читаво двойково от меките и на нормална цена ще взема!
Вече е решено с ваша помощ,утре свалям старото табло и ще си чакам двойковото
Сега малко снимки от днешната работа по монтажа на фаровете и решетката(веждата над решетката е само подпряна)
Снимки и на седалките,които пак ще слизат от Кадито защото има малко рекламация по кърпежа и после изолация и мокет!
Малко е сърдит ама ще му мине
Първо са от много крехка пласмаса(детайлите)а годинките са ги довършили,даже бях започнал да купувам такива но се оказа че се затрупах с ненужни части от единичкови табла,днес дори изхвърлих доста.
За тройково съм съгласен че може да не стои и да пречи на стъклата но ако намеря читаво двойково от меките и на нормална цена ще взема!
Вече е решено с ваша помощ,утре свалям старото табло и ще си чакам двойковото

Сега малко снимки от днешната работа по монтажа на фаровете и решетката(веждата над решетката е само подпряна)
Снимки и на седалките,които пак ще слизат от Кадито защото има малко рекламация по кърпежа и после изолация и мокет!
Малко е сърдит ама ще му мине

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Аа супер е колега
А капака черен ли ще го оставиш ? 

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Виж хората от завода даже са ти оставили дупки специално за тръбите на кулера
Ианче се получава много добре! 

- mladenmoto
- Автомобил:
- Двигател:
vr6_ написа:Аа супер е колегаА капака черен ли ще го оставиш ?
Капака ще е бял по натаък,а под лайсната надолу ще е всичко черно,тоест веждата над решетката ще е бяла а решетката с фаровете и бронята-черни както и назад.
Нещо такова:
А за кулера....много ми се ще ама с тоя голям радиатор няма къде да го навра!
Иначе с малкия радиатор който си е оригиналния си има място ама при мен...не,ако го сложа някъде долу няма да върши работа защото пътя на въздуха става много дълъг!
А за големия кулер със сините тръби

- mladenmoto
- Автомобил:
- Двигател:
След като открихме един пропуск в заварките на пода се върнахме обратно в бокса и сега вече всичко е наред!
Остана време и за монтажа на разпънката но за съжаление май няма да е моя.
Беше на Голф1 кабрио GTI като е правена специялно за там явно защото се оказа че при мен не пасва малко опира заради по високия двигател и не ляга добре на бомбетата,но не е проблем защото и без това няма да сме със спортно окачване
Като я купувах си мислех съвсем други неща за кадито даже имам и долна разпънка но сега се имам и други идеи.По същия начин може и предната броня да я заменя с друга но ще видим.
За таблото още не съм решил на 100%.
Ако някой някъде има скътано единичково табло да свирка
Остана време и за монтажа на разпънката но за съжаление май няма да е моя.
Беше на Голф1 кабрио GTI като е правена специялно за там явно защото се оказа че при мен не пасва малко опира заради по високия двигател и не ляга добре на бомбетата,но не е проблем защото и без това няма да сме със спортно окачване

Като я купувах си мислех съвсем други неща за кадито даже имам и долна разпънка но сега се имам и други идеи.По същия начин може и предната броня да я заменя с друга но ще видим.
За таблото още не съм решил на 100%.
Ако някой някъде има скътано единичково табло да свирка