'Лилава перла' - synchro - Пробуждане
Re: Проект 'Лилава перла'
Колега, как върви проекта "Лилава перла"? Засега кат гледам още не си личи защо се казва така. А и с Балкана до никъде не я докара май, или се бъркам? Намери ли си другото парче от ножа за широката броня? Ако не си, май имам някъде един цял нож (двете парчета). Дай малко ъпдейт ако има... 

- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
tonyvvv написа:Колега, как върви проекта "Лилава перла"? Засега кат гледам още не си личи защо се казва така. А и с Балкана до никъде не я докара май, или се бъркам? Намери ли си другото парче от ножа за широката броня? Ако не си, май имам някъде един цял нож (двете парчета). Дай малко ъпдейт ако има...
Не се стърпях и още на следващия ден отидох и си купих ново парче от ножа...
като цяло се надявам напролет (стига да има работа цяла зима) да се разбере защо проекта се казва така. Иначе напредък особено няма за момента... тея дни си смених барчето че старото беше поразтопено, и сега съм намислил да правя от старото барче мако тунинг - Комбинация от барче на мк2 с такова от мк3, както и мястото за пепелника и оттвора над него да стане новото място за CD-то (предстои да стане ДВД) и за панела на парното... Предстои също и задна широка броня, с омер на нея но не както повечето го вграждат с д долната част ами по-горе за да мога да си ползвам теглича, както и запушване на капака на багажника... ксенони..., центрано..., аларма... претапициране на корите... и тавана, нова кора на багажника (нерязана).... това са ми плановерте към момента...
По въпроса с балкана наистина съм до никъде но за сметка на това имам напредък с 2-те Ава...

- butsefal
- Контакти:
Ето ви малко напредък. От доста време си мислех да си преместя сд-то долу на барчето, главно заради това че в момента светлината му е синя, и нощно време ми вади очите а също се отразява и в предното стъкло та понеже моето барче и без това имаше кусури, си зех здраво и от моето старо си направих "тунинг-а", та тея дни като се поосвободя ще си поиграя с монтажа на самото сд и панелчето на парното...
Дайте ми идея по какъв начин да запълня дупката която ще остане горе (докъто събера парички за мониторче и двд)
Дайте ми идея по какъв начин да запълня дупката която ще остане горе (докъто събера парички за мониторче и двд)
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Има си оригинални капачки които се слагат на празното място 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Ето ти един пример как е при мен:

- butsefal
- Контакти:
Ето и барчето монтирано
- butsefal
- Контакти:
Ето и една леко обработена от Madcap

- butsefal
- Контакти:
Днес за пореден път се обедих че не съм сбъркал че съм зел ААМ вместо АБС...
оказа се че големият ми разход, и по-слабия вървеж се дължи на прехвърлен зъб на разперелителния вал....
Иначе имам и малко напредък.... Когато сми сменяха двигателя в началото на годината ми сложиха външна бензинова помпа, защото резервоара ми беше с малкия отвор (само поплавък), и освен това наскоро разбрах че проблемите ми на бензин се дължат на това че помпата е за пълна инжекция.... ТА: за повечето от вас това не е нищо, но за мен не е малко, като се има в предвид че нямам канал и денем нямам време да отида на сервиз...
оказа се че големият ми разход, и по-слабия вървеж се дължи на прехвърлен зъб на разперелителния вал....
Иначе имам и малко напредък.... Когато сми сменяха двигателя в началото на годината ми сложиха външна бензинова помпа, защото резервоара ми беше с малкия отвор (само поплавък), и освен това наскоро разбрах че проблемите ми на бензин се дължат на това че помпата е за пълна инжекция.... ТА: за повечето от вас това не е нищо, но за мен не е малко, като се има в предвид че нямам канал и денем нямам време да отида на сервиз...
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Не е малко колега, все от някъде трябва да се започне и не всички имаме повечко излиши пари...Ще следя темата с интерес! Поздрави!
ПП. Не ми се мисли скоро като пусна тема за моята кола колко философи ще излязат и ще почнат да ми казват какво да правя и как промените не са нищо...ама и такива хора трябва да има!

ПП. Не ми се мисли скоро като пусна тема за моята кола колко философи ще излязат и ще почнат да ми казват какво да правя и как промените не са нищо...ама и такива хора трябва да има!
- butsefal
- Контакти:
ха, и още 2 неща който съм запланувал за тея дни... само малко време да ми остане:
1-лайсната под фаровете - джетаджийска
2-воланче: самото воланче и донора за направата на фланец, ако някой има фланец за този волан, нека да помага че голяма играчка ме чака с неговсе още не съм съвсем наясно как ше го направя... оригинално на него пишеше че е "ауди", само че е купуван преди незнам колко 10-ки години и е бил нагласен за лада и на оригиналния фланец са му загубени следите...
1-лайсната под фаровете - джетаджийска
2-воланче: самото воланче и донора за направата на фланец, ако някой има фланец за този волан, нека да помага че голяма играчка ме чака с неговсе още не съм съвсем наясно как ше го направя... оригинално на него пишеше че е "ауди", само че е купуван преди незнам колко 10-ки години и е бил нагласен за лада и на оригиналния фланец са му загубени следите...
- butsefal
- Контакти:
ето и една придобивка от днес... само незнам кога ще съм свободен да я подвържа...
- butsefal
- Контакти:
днес нямах работа и подвързах копчетата на МФА-то - голем кеф... тея дни ще му опъна и вакум за разхода - остава да търся датчици за маслото и за външната температура - ако някой има излишни нека да пише на лични
- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:
butsefal написа:Днес за пореден път се обедих че не съм сбъркал че съм зел ААМ вместо АБС...
Защо ААМ е по добър от АБС-а и какво му е на АБС-а

- butsefal
- Контакти:
нищо му няма на абс-а, само дето аам-то е много по-здръжливо (освободен от мощнос за сметка на износване) но не мисля че е тук мястото да се обсъжда въпроса...