немога да разбера зашо така преебавате темите във форума,човека си го радва интериора,а и дори да не му харесва все някога ще го смени или претапицира,така че няма смисъл да спорите за глупости...
колега много ми харесва как се развива голфа,чакам с нетърпение снимки на венто луук-а,ти понеже се справяш с рефлекторите земи направи и вентовите с черен цвят,мисля че ефекта ще е поразяващ...успех с понататъчното продължение на проекта
Вентовите вече 7 дена ги чакам , а си джиткам с вентовия капак , немогли да намерят лев фар ... Та може да ги отложа още някой ден че изникна един сериозен проблем по ходовата част ... и е настоящо да се оправи ... - Стопове харесал сам едни , просто е въпрос на време и пари ...
Фаровете и решетката са при мен вече , а вече и на колата След малко ще кача някоя др снимка ... Много съм благодарен на колегата fanfast че се обади за фаровете , много коректен! Също така всичко до сега по колата е благодарение на този форум
И да попитам как става номера с х4 крушките сега , преди бях с двусекционни фарове ... Четох една тема как да преминеме от едно на дву , ама за обратното няма ... Моля за помощ
Мигачите са странични за БМВ Е36 мисля, че бяха.Сега съм ги пръснал с черен спрей за стопове и когато не светят не се забелязват.Проблеми с полицайте не съм имал да чукам на дърво