Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
KoKo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Ето още едно АБФ-че дайте идеи ,мнение и т.н

Мнениеот KoKo88 » Вто 02 мар 2010 23:09

Колега ако съм на теб,ще качам само снимки и толкова... Те тва не е форум... Някой пише тема с някаква цел(да попита нещо,да се допита), те всички му се включват и почват да ругаят ( ти що не потърси в търсачката,ти що не пишеш както трябва)... Това е форум на VW и тук се обсъждат работи свързани с возилата,а не с техните водачи и собственици! До сега не съм видял една тема да няма някой да ругае за нещо... Хората пишат теми с мераци да покажат какво са намислили,какво са направили,а некадърници който нямат какво да правят по цял ден и са озлобени и завистливи пишат и развалят и теми и настроения... Голфчето е много добро колега :)

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Сря 03 мар 2010 0:12

KoKo88 написа:Колега ако съм на теб,ще качам само снимки и толкова... Те тва не е форум... Някой пише тема с някаква цел(да попита нещо,да се допита), те всички му се включват и почват да ругаят ( ти що не потърси в търсачката,ти що не пишеш както трябва)... Това е форум на VW и тук се обсъждат работи свързани с возилата,а не с техните водачи и собственици! До сега не съм видял една тема да няма някой да ругае за нещо... Хората пишат теми с мераци да покажат какво са намислили,какво са направили,а некадърници който нямат какво да правят по цял ден и са озлобени и завистливи пишат и развалят и теми и настроения... Голфчето е много добро колега :)

и аз така мисля но виждам че няма смисъл да им го повтарям кой каквото иска да пише важно е че колата ми става така както искам и като мина хората ще се обръщат поздрави :beer

Потребителски аватар
stanyoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanyoo » Сря 03 мар 2010 0:26

Не сме казали нищо за Голфа, на мен лично ми харесва. Просто всички колеги те помолихме, да пишеш малко по-разбираемо. Просто такова писане, каквото показваш, не прилича на годините ти. Ако бях на твое място, щях да се засрамя.
:beer

Потребителски аватар
Figo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Figo » Сря 03 мар 2010 1:28

Добре се получава колега :) Продължавай в същия дух :да:

niki991
Автомобил:
Двигател: