ама ти май не разбра за егн-то.както и да е !
kristianhristov написа:да да.мнението е важно-особено негативното-щото то от негативното се получава креативно.![]()
![]()
![]()
ама ти май не разбра за егн-то.както и да е !
gti--- написа:Работя от 16 годишен сега съм на 21 и със сигурност имам повече коли от колкото ти някога ще имаш през живота си ясно ли ти е ?
Когато си купишш 11 голф 2ки и едно сироко тогава ще си даваш мнението без да си взел 1 стотинка от ваще!
А за скайпа може да дойдеш да им видиш на всичките двигателите да разбереш защо съм го турил
coveran написа:а за колегата gti...gti--- написа:Работя от 16 годишен сега съм на 21 и със сигурност имам повече коли от колкото ти някога ще имаш през живота си ясно ли ти е ?
Когато си купишш 11 голф 2ки и едно сироко тогава ще си даваш мнението без да си взел 1 стотинка от ваще!
А за скайпа може да дойдеш да им видиш на всичките двигателите да разбереш защо съм го турил
аз лично съм сирак от 12 годишна вазраст от тогава започнах да боиадисвам коли отгледа ме брат ми работех
и учех едновременно и знам доста добре какво е да се бориш за всеки лев (но това не ти дава право да се присмиваш на автомобилите на колегите харесва му сас червени огледала сега права декори за фиулми и често ме командироват и когато се прибера започам едно венто и като стана готов ти обявявам рали на всичките ти останали живи от твоите 11 голфа а на тоя сас скапите спирачки обявявам 2 старта ама не драг секи може да дава гас на пражата ако изкаш разбита се
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта