малко издуване на голф 2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Re: малко издуване на голф 2

Мнениеот kristianhristov » Вто 17 авг 2010 17:12

да да.мнението е важно-особено негативното-щото то от негативното се получава креативно. :applause: :applause: :applause:
ама ти май не разбра за егн-то.както и да е !

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Вто 17 авг 2010 18:06

човече не се ядосвай,и не ги вземай навътре нещата
Ето главно какво ти трябва:
Купи си 1 окачване като за начало
След това си купи и 1 джанти-джантите са 60% от визията на 1 кола
И вече дребни неща мигачи ,гти пакета(около 200 лева върви 2ра рака)

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 17 авг 2010 18:36

gti---
Ще тиго кажа направо в очите,като гледам снимките които си сложил,май от тия 11голфа нищо не става от тях download/file.php?id=81835&mode=view,разкатал си им фамилията.Друго,виж след ника ми какво има,или казано на кратко набора ми.Няма да ти изброявам колко коли съм имал,не е нужно,за разлика от теб :wink: Просто трябва да се осетиш че имам малко повече ''стаж'' в тоя живот от теб,или казано по на кратко,когато аз съм се родил,ти още не си бил заплануван mhihi По въпроса за червеното,дреме ми на... какво ти е мнението.Преди да се захванеш за колата,вземи и прочети,какво се прави по нея и тогава говори.Един въпрос към тебе.
Ти направил ли си нещо по своята кола :?: Не броим да ги трошиш :063:
И още нещо,вземи и се напъни сивото вещество,да осмислиш поста ми с въпроса за бурията и не само него,а и по горното написано в този пост.
kristianhristov написа:да да.мнението е важно-особено негативното-щото то от негативното се получава креативно. :applause: :applause: :applause:
ама ти май не разбра за егн-то.както и да е !

Въпреки че е на 18 години,все пак трябва да има човек,който да го насочва в превилната посока.Това се опитваме да направим,просто да дадем някой друг съвет.Дали ще им обърнете внимание си е ваша работа.Да разясня моя въпрос.Какво е гърнето,евтино спортно,или обикновено с накрайник,съответно,какво се гони с него,да се отпуши малко двигателя,или да гони гаргите от полето(гъзария) :screwy

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Вто 17 авг 2010 18:54

Според тебе какво може да се гони от гърнето в раздел ОПТИЧЕН ТУНИНГ ?
Честно да ти кажа, по моите коли даже и да не съм правил нищо, излгеждат по добре от твоята,другото което ще ти кажа че на 1ния ми голф спирачките само са по скъпи от полото ти... правил съм доста работи но няма смисъл да ти давам отчет
И последно уважавам старите коли, уважам полотата като твойте, но просто тези червени огледала с тая червена лайстна отпреде, тва ееееее без коментар човек, ако искаш пусни анкета и да разбереш кой кво мисли
Добре че поне си махнал подобието на ролбар отпреде....

Последна промяна от gti--- на Вто 17 авг 2010 18:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 17 авг 2010 18:54

Абе оставете човека намира.Като иска спортно гърне, нека да си сложи.След време може да му умръзне шума и ще го махне.И аз имах спортно гърне, карах го 3 месеца и супер се кефих на звука в началото.После умръзва и сега пак съм си със стоковто гърне и пак от време на време ми се иска да ми бучи.
Баси проблема стана, сякаш не собственика, ами вие сте давали пари за него. :D

Потребителски аватар
coveran
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот coveran » Вто 17 авг 2010 21:15

така ето и моето мнение по темата

ако автора изка нека ми пише на ЛС-то аз се занимавам сас спойлери имам един комплект за голф 2 прагове,
вежди,брони споилер сас сеник за стаклото то зад но е малко скъп но мога да ти отлея някакви прагове!!!

Потребителски аватар
coveran
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот coveran » Вто 17 авг 2010 21:16

а за колегата gti...

gti--- написа:Работя от 16 годишен сега съм на 21 и със сигурност имам повече коли от колкото ти някога ще имаш през живота си ясно ли ти е ?
Когато си купишш 11 голф 2ки и едно сироко тогава ще си даваш мнението без да си взел 1 стотинка от ваще!
А за скайпа може да дойдеш да им видиш на всичките двигателите да разбереш защо съм го турил

аз лично съм сирак от 12 годишна вазраст от тогава започнах да боиадисвам коли отгледа ме брат ми работех
и учех едновременно и знам доста добре какво е да се бориш за всеки лев (но това не ти дава право да се присмиваш на автомобилите на колегите харесва му сас червени огледала сега права декори за фиулми и често ме командироват и когато се прибера започам едно венто и като стана готов ти обявявам рали на всичките ти останали живи от твоите 11 голфа а на тоя сас скапите спирачки обявявам 2 старта ама не драг секи може да дава гас на пражата ако изкаш разбита се

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 17 авг 2010 22:08

Братле, евала ти, ама си много неграмотен. Трябваше ми няколко пъти да прочитам изреченията, за да ти схвана смисъла... :beat_butt2

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Вто 17 авг 2010 22:20

малеееееееей тръгна лафа тука....поне е смешно !!!!

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Сря 18 авг 2010 8:08

coveran написа:а за колегата gti...

gti--- написа:Работя от 16 годишен сега съм на 21 и със сигурност имам повече коли от колкото ти някога ще имаш през живота си ясно ли ти е ?
Когато си купишш 11 голф 2ки и едно сироко тогава ще си даваш мнението без да си взел 1 стотинка от ваще!
А за скайпа може да дойдеш да им видиш на всичките двигателите да разбереш защо съм го турил

аз лично съм сирак от 12 годишна вазраст от тогава започнах да боиадисвам коли отгледа ме брат ми работех
и учех едновременно и знам доста добре какво е да се бориш за всеки лев (но това не ти дава право да се присмиваш на автомобилите на колегите харесва му сас червени огледала сега права декори за фиулми и често ме командироват и когато се прибера започам едно венто и като стана готов ти обявявам рали на всичките ти останали живи от твоите 11 голфа а на тоя сас скапите спирачки обявявам 2 старта ама не драг секи може да дава гас на пражата ако изкаш разбита се

Нема ядове, и да се обърна имам още 10 голфа а и колата е с ролбари така че не вервам да ми стане нещо...

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Сря 18 авг 2010 17:14

ако може само пистата да е на морето/че е лято/ щото да гледам и аз :applause:

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Съб 28 авг 2010 22:48

дойде уикенда и продължихме по план.
Прикачени файлове
DSC03226.jpg
малко разглобяване...

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Съб 28 авг 2010 22:49

още малко....
Прикачени файлове
DSC03228.jpg

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Съб 28 авг 2010 23:00

дойдоха веждите за калниците , фаровете и ножа за предната броня/от който нямах нужда,защото го имах и бях подведен от един потребител/
Прикачени файлове
DSC03229.jpg
мммм ммм м м м м м

Потребителски аватар
kristianhristov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianhristov » Съб 28 авг 2010 23:02

и по-тъмно вече я събрахме....
Прикачени файлове
DSC03237.jpg