Golf 4 TDI - Кing of the road - За триене

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
vankata__098
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ALH 1999g.

Re: Golf 4 TDI - Кing of the road

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 10:25

Има ли смисъл да ми спамите темата???? ......... Лека полека ще се види, какво съм сложил и какво съм подобрил!!! Не мисля, че колегите от последните две мнения са направили нещо повече, от това, което е при мен до тук, :banghead: АКО ЕДНОТО ФОЛИО НА КАПАКА - (при Todor Todorov) и ЕДНИТЕ ФАРОВЕ НА ДЖЕТАТА ПРИ ДРУГИЯ - (при stefan4o) са нещо повече ЕВАЛА и тогава съм съгласен да ме се смеете!!!! ПРОСТО СА СМЕШНИ ТЕ, а не аз дето се опитвам да създам нещо!!! :banghead: :banghead: :banghead:

ДОКАТО има такива хора никога няма да се оправи тази ДЪРЖАВА!!!

МОЛЯ някой от модераторите да изтрие всички мнения които са без мои снимки и да ОСТАВИ САМО ТЕЗИ КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТА МИ!!! И СЪщО МОЛЯ ДА НЯМА СПАМ ОТТУК НАТАТЪК!!!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 фев 2011 10:37

Колега, аз да съм пускал тема в раздел Оптичен тунинг? Не виждам защо изобщо намесваш фаровете ми, аз никъде не твърдя, че съм правил тунинг по колата си, за разлика от теб. Какъв е смисълът на темата ти, след като никакъв тунинг все още не е видян в нея? По-скоро темата ти е за триене, не моето и на някои други колеги мнения :screwy Тунинговай си колата и тогава си пусни тема със снимки, както правят останалите членове на форума, така малко работата е в сферата на доброто пожелание и оптимизма, че "ще сложа това, после ще направя онова".
Ето и личното съобщение от господина, чиято кола има повече подобрения от моята (сякаш пък някъде съм казал обратното?):
като няма какво да правиш, недей да спамиш в темите - тази кола я имам едва от 2 месеца и сигурно имам повече подобрения от теб, а да не забравяме че преди това имах друга която се харесваше от доста хора във форума :banghead: Тъй че има време ......... за всичко..........

Много се кефя на хора, на които като не ги кефи нещо в мненията и започват да пишат на лични mhihi

Потребителски аватар
vankata__098

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 10:47

stefan4o написа:Колега, аз да съм пускал тема в раздел Оптичен тунинг? Не виждам защо изобщо намесваш фаровете ми, аз никъде не твърдя, че съм правил тунинг по колата си, за разлика от теб. Какъв е смисълът на темата ти, след като никакъв тунинг все още не е видян в нея? По-скоро темата ти е за триене, не моето и на някои други колеги мнения :screwy Тунинговай си колата и тогава си пусни тема със снимки, както правят останалите членове на форума, така малко работата е в сферата на доброто пожелание и оптимизма, че "ще сложа това, после ще направя онова".
Ето и личното съобщение от господина, чиято кола има повече подобрения от моята (сякаш пък някъде съм казал обратното?):
като няма какво да правиш, недей да спамиш в темите - тази кола я имам едва от 2 месеца и сигурно имам повече подобрения от теб, а да не забравяме че преди това имах друга която се харесваше от доста хора във форума :banghead: Тъй че има време ......... за всичко..........

Много се кефя на хора, на които като не ги кефи нещо в мненията и започват да пишат на лични mhihi

:banghead: :banghead: :banghead: .............. Без коментар......... много си подъл!!!

Потребителски аватар
vankata__098

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 10:53

ако решат модераторите, че не е за тук темата ДА Я ИЗТРИЯТ!!! Аз няма да се сърдя!!!

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 фев 2011 10:54

Недей да раздаваш епитети без дори да знаеш какво означават. Това го приемам като лична обида, мисля, че не се толерират тези неща във форума? :screwy Както и да е. Не очаквай какъвто и да е отговор от мен на лично, след като пращаш подобни заядливи съобщения. И други съм получавал, не ги е огряло да им отговоря mhihi

Потребителски аватар
vankata__098

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 10:58

значи ти е навик да заяждаш хората...........!!! Много зле за теб, направи си извод!!! Аз уважавам всеки от форума....... и всичко направено с труд и мерак.....

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 фев 2011 11:07

И аз съм така, не си разбрал правилно. Смятам, че няма нужда да ти се обяснявам кой как и защо ми е пращал такива съобщения, най-малко пък на теб :Mr Green Fun Престани да обиждаш, не е приятно да кажеш на някой, че се заяжда, когато видимо не си прав в нещо (ако искаш пусни анкета дали темата ти е за тук, ако повечето гласуват с "да" ще ти се извиня публично пред целия форум) :screwy Единственото, което исках да кажа е, че тази тема не е за този раздел все още, ама явно не си схванал мисълта ми, жалко :wink: Иначе ти желая да направиш каквото ти е на сърце, все пак колата си е твоя.

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Съб 19 фев 2011 14:59

По-голяма част от темите в тоя раздел се пускат преди по колата да е правено каквото и да е!Колите се "тунинговат" след като е пусната темата(затова са по 20+ страници)за да може колегите да дават съвети и отценки!Според мен точно това е замисъла на този раздел а не всеки да се изфука с колата си.Форума е за взаймопомощ а не за фукни и малимати!

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Съб 19 фев 2011 15:05

ми колеги освен,че я е купил и си е сток с тъмни стъкла и челик джанта какво друго да искаме. все пак се порових да видя някоя идея за тунинг или някаква визия но не видях.
:arrow: колега за честитики си има др раздели
:arrow: а ако искаш да си имаш тема в този раздел да беше направил някакви си няколко подобрения или да беше пуснал темата напролет или есен като събереш материял за нея

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Съб 19 фев 2011 16:07

В този форум няма смъсъл да се пише.Не може всеки които кара голф да има автосервиз с всички инструменти.
Колегата е казал ще го видите пролетта,още сме февруари.Все от някъде се почва ЦД и ксенона са поне 400лв.Тия дет зимат по 5000лв и могат на месец да заделят по 3000лв за колата евала не всички са така.
Стефанчо баце тиси ебахти спамъра на всяка манджа ти да си лъжицата и някои все трябва да те убеждава за нещо.
Темата за автоклиматиците,темата за подгряването на натифриза се спука да пишеш простотии спри се малко.
С удоволствие бих си изтрил мнението за да остане темата чиста.

Потребителски аватар
vankata__098

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 16:08

ясно момчета темата се маха!!! няма проблеми!!!

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 фев 2011 16:10

Namesata написа:Стефанчо баце тиси ебахти спамъра на всяка манджа ти да си лъжицата и някои все трябва да те убеждава за нещо.

Ти нещо лично ли имаш против мен? Всъщност кой си ти, да казваш къде да пиша и къде - не?

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Re: Golf 4 TDI - Кing of the road - За триене

Мнениеот Namesata » Съб 19 фев 2011 16:15

Принципно съм никои и не пиша много в форима ма твоите изказвания ме пребиват и за това пиша.
Напрваи си една тема Стевфанчо пише и си драскаи колкото искаш що трябва всеки да се съобраззява с теб , да ти чете глупстите и търпи заядливото отношение.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 фев 2011 16:17

Интересно. Значи да не изброявам поименно, ама има и други колеги, които са на същото мнение и са писали. А ти се обръщаш само и единствено към лицето с никнейм стефанчо. Затова си позволих да попитам дали не таиш някаква лична омраза към мен. Като не ти се пише - не пиши, като ще се заяждаш с мен - ОК, така да е. Все едно ми е на мен. За мен си наистина никой, понеже не те познавам :wink: Никъде в тая тема не съм имал за цел да се заям с колегата. Просто видях "Царят на пътя" и рекох да видя за какво иде реч :roll:

Потребителски аватар
vankata__098

Мнениеот vankata__098 » Съб 19 фев 2011 16:20

Явно няма хора да му покажат как трябва да се държим във форума! И това нет-пространство ще стане окаляно с простотия и място за избиване на комплекси, докато има такива "мъже".

ТЕМАТА се МАХА!!!

Върни се в “Оптичен тунинг”