ДОКАТО има такива хора никога няма да се оправи тази ДЪРЖАВА!!!
МОЛЯ някой от модераторите да изтрие всички мнения които са без мои снимки и да ОСТАВИ САМО ТЕЗИ КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТА МИ!!! И СЪщО МОЛЯ ДА НЯМА СПАМ ОТТУК НАТАТЪК!!!
като няма какво да правиш, недей да спамиш в темите - тази кола я имам едва от 2 месеца и сигурно имам повече подобрения от теб, а да не забравяме че преди това имах друга която се харесваше от доста хора във форумаТъй че има време ......... за всичко..........
stefan4o написа:Колега, аз да съм пускал тема в раздел Оптичен тунинг? Не виждам защо изобщо намесваш фаровете ми, аз никъде не твърдя, че съм правил тунинг по колата си, за разлика от теб. Какъв е смисълът на темата ти, след като никакъв тунинг все още не е видян в нея? По-скоро темата ти е за триене, не моето и на някои други колеги мненияТунинговай си колата и тогава си пусни тема със снимки, както правят останалите членове на форума, така малко работата е в сферата на доброто пожелание и оптимизма, че "ще сложа това, после ще направя онова".
Ето и личното съобщение от господина, чиято кола има повече подобрения от моята (сякаш пък някъде съм казал обратното?):като няма какво да правиш, недей да спамиш в темите - тази кола я имам едва от 2 месеца и сигурно имам повече подобрения от теб, а да не забравяме че преди това имах друга която се харесваше от доста хора във форумаТъй че има време ......... за всичко..........
Много се кефя на хора, на които като не ги кефи нещо в мненията и започват да пишат на лични
Namesata написа:Стефанчо баце тиси ебахти спамъра на всяка манджа ти да си лъжицата и някои все трябва да те убеждава за нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта