чудя се кажете

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: чудя се кажете

Мнениеот bagera » Сря 02 мар 2011 22:42

maxpower16v написа:останах с впечатление че трябва да си запазя голф 3-то и да си направя единицата само за събота и неделя...

според мен това е правилното, трудно е колата ти да се отличава на пътя и да я караш ежедневно- от личен опит ти го казвам

nikson85 написа:аз пък казвам ,че от новото по-хубаво няма
тук като чета темата и се натъквам на израза видяла лисицата , че неможе да стигне гроздето и казала , че е кисело. :Mr Green Fun

но когато си направил нещо от нулата ти доставя по-голямо удоволствие и от новото!
а наясно ли си че половината лисици трябва да се връщат за въпросното грозде mhihi

golfmk1 написа:
Escap3 написа:Аз пък в 1чката не виждам нищо впечатляващо дори като е наточена, виж ся 2ката е друго нещо :twisted]
:lol: Явно нещо си зле със зрението :twisted:

какво друго е двойката? та двойката е малко по-заоблена еденичка :screwy (ако можем да говорим за обли форми mhihi :063: )

Потребителски аватар
botlik3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот botlik3 » Сря 02 мар 2011 23:01

Escap3 написа:Аз пък в 1чката не виждам нищо впечатляващо дори като е наточена, виж ся 2ката е друго нещо :twisted:

Ти пък нищо не каза. :lol:

Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Мнениеот Escap3 » Чет 03 мар 2011 0:45

Пристрастени сте момчетааа ПРИСТРАСТЕНИ!!! не че нищо не съм казал или пък от предишният пост че съм зле с зрението, просто постнете няколко снимки на голф 1 отпред,озад,от страни После и на голф 2 и тогава може да сравняваме. :shock

maxpower16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpower16v » Чет 03 мар 2011 0:58

исках да я разглобя(мк3-то) защото единицата е с малки дискове няма ел инсталация... пък дето викате няма смисъл да я разглобявам(мк3-то) по добре е да си събирам (мк1-то) по лека лека нали

maxpower16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpower16v » Чет 03 мар 2011 1:15

по принцип за единичката бях приготвил боя син металик и синйосив а джанти 15-ка готи (подобни на атс с борд)отделно фланци 35 мм 2бр и 40 2бр двигател 1.8 8в гти седалка (корито) волан... щях да си я тунинговам като запазя естествено оригиналните линии. щеше да е леко ралиджийка .но сега наистина вземам окончателно решение да не си разглобявам мк3-то. ще си я правя по лека лека. :wink: :idea3 :respect love.vwclub благодаря ви

Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Мнениеот Escap3 » Чет 03 мар 2011 1:22

Много правилно решение :bowdown

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Чет 03 мар 2011 2:16

четири станици....... :roll:

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Чет 03 мар 2011 3:14

ZeroCool написа:четири станици....... :roll:

подкрепям напълно колегата,много излишна тема...

blinder написа:Във клубЪ...
Давай...има смисъл естествено, всички ще ти казват "евала" и ника ти ще бъде оцветен в оранжево.Ммммм безценно.

колега,нищо лично,но това ли е най-важното да си с оранжев ник и да ти викат евала...

maxpower16v,най-важното е да си направиш колата на теб да ти харесва,било то мк1-то или мк3-то...няма значение дали ще ти викат евала или ще си с оранжев ник...наистина колегите са ти дали много съвети,но нужно ли е толкова голяма тема за нищо,ти приятели нямаш ли да те посъветват...

поздрави \v_W/

Потребителски аватар
golf_1
Автомобил: Audi Q7
Двигател: CJWE

Мнениеот golf_1 » Пет 04 мар 2011 7:30

Escap3 написа:Аз пък в 1чката не виждам нищо впечатляващо дори като е наточена...

И затова по баловете всички се въртяха покрай 1чката и всеки искаше да се снима с нея mhihi Корвети,БМВ-та,Джипове и други разни такива си седяха отстрани просто :062:

А иначе колега прави си единичката, не е трудно да намериш каквито и да е било части, каквито ще свалиш и от твоита тройка.. :wink:

maxpower16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpower16v » Сря 25 яну 2012 1:59

Здравейте колеги...след дълго време чудене и мотаене се случи случка с голф 3-то и ще си имаме нов проект голф 1 ГТИ 16в турбо,... вече съм събрал почти всички части за колата и трябва да се захващам за работа но няма да е скоро ...като има развитие по темата ще ви осведомя, мисля че ще е интересна за всички ни :twisted: :077: :олелеее

Върни се в “Оптичен тунинг”