черно - рекетьорско
maxpower16v написа:здрасти колега черен металик ли ще е или акрил, не знам избрал ли си номер...ако успея да отида до сервиза днес ще ти пратя един номер на боя, черен на голф 3 се води много е хубав.Той е черен акрил , боядисвах една тунингована тройка и стана готино...като ти го пратя трябва да отидеш и да видиш на каталог дали ще ти хареса,а най добре е да ти забърка продавача от тази боя и да пръснеш някъде за да видиш,така най добре се проверява цвят за красота...само дано да остане време да отида,че се занимавам с едни странични работи сега.
Te4eto написа:maxpower16v написа:здрасти колега черен металик ли ще е или акрил, не знам избрал ли си номер...ако успея да отида до сервиза днес ще ти пратя един номер на боя, черен на голф 3 се води много е хубав.Той е черен акрил , боядисвах една тунингована тройка и стана готино...като ти го пратя трябва да отидеш и да видиш на каталог дали ще ти хареса,а най добре е да ти забърка продавача от тази боя и да пръснеш някъде за да видиш,така най добре се проверява цвят за красота...само дано да остане време да отида,че се занимавам с едни странични работи сега.
Ами колега, боята вече е приготвена, общо взето не съм я избирал, един приятел отново който е тенекиджия имаше купена за някаква кола ама нещо пропаднала работата да я прави и ми я предложи на по ниска цена, така реших да я взема и направо да ми я пръсне той. Металик ще е боята все още не знам как ще изглежда пръсната, ама на мен черното си ми е слабост и мисля че ще ми хареса какъвто и да е резулатата. Мерси все пак колега радвам се че се опитваш да помогнеш![]()
Мирко, аз ония ден те видях тъкмо като заминаваше, очаквах да спреш да се отбиеш даже, другия път поспри да се видим ако не бързаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта