Golf 2 1.6 GTD+inter 87г...
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf 2 1.6 TD 87г...
Неможах да се порадвам за дълго на новата маска по която бях пощурял ...
, тъкмо обмислях новото пребоядисване с доосъвършенстването на раздувките , но ... плановете вече са други : 

-
xdimitrov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 2 1.6 GTD 87г... и всичко започва отначало
карай утре я мятаме до обяд трябва да е на пистата !!!
Последна промяна от xdimitrov на Пон 19 сеп 2011 14:20, променено общо 1 път.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Какво се случи?
Ламарини се оправят, важното е, че ти си добре!
Това не бива да те отказва, а да те мотивира още повече!
Ламарини се оправят, важното е, че ти си добре!
Това не бива да те отказва, а да те мотивира още повече!
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да , колега , прав си - може би наистина се мотивирам въпреки че джоба вече е доста плитък
, но за сетен път ще се постарая да я докарам до там на където съм се запътил , относно инцидента - стана доста нелепо ... излизам от завой на дясно , но минавам в лявата лента на платното за движение , тъй като в дясно има спряни коли ( от дясно коли , от ляво бордюр ) на първа , тръгвам да превключвам на втора , кракът ми се хлъзга от съединителя и той се връща рязко , но бях с малко газ от 1-вата , при което се чу леко свирване на гумите ( за няма и секунда ) , но съм без хидравлика и с тези гуми при всеки един полусъединител "чупи" волана на ляво или на дясно , аз не очаквам да изтърва съединителя , гумите просвирнаха , кормилото наляво при което дигам крака от газта и се насочвам към спирачката , в този момент колата се удря в бордюра и от скока вместо спирачка кракът ми пада върху газта и ... с всичката газ в една спирка ...
за мое щастие нямаме градски транспорт в града от години и спирката е неизползваема и вмомента на случилото се нямаше никой на нея , защото иначе не ми се мисли
, отървах се леко , с някой друг лев всичко започва отначало 
, но за сетен път ще се постарая да я докарам до там на където съм се запътил , относно инцидента - стана доста нелепо ... излизам от завой на дясно , но минавам в лявата лента на платното за движение , тъй като в дясно има спряни коли ( от дясно коли , от ляво бордюр ) на първа , тръгвам да превключвам на втора , кракът ми се хлъзга от съединителя и той се връща рязко , но бях с малко газ от 1-вата , при което се чу леко свирване на гумите ( за няма и секунда ) , но съм без хидравлика и с тези гуми при всеки един полусъединител "чупи" волана на ляво или на дясно , аз не очаквам да изтърва съединителя , гумите просвирнаха , кормилото наляво при което дигам крака от газта и се насочвам към спирачката , в този момент колата се удря в бордюра и от скока вместо спирачка кракът ми пада върху газта и ... с всичката газ в една спирка ...
за мое щастие нямаме градски транспорт в града от години и спирката е неизползваема и вмомента на случилото се нямаше никой на нея , защото иначе не ми се мисли
, отървах се леко , с някой друг лев всичко започва отначало - chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
важното е че на теб нищо ти няма ,колата лека по лека ще се оправи ,желание да има всичко е поправимо 

- GTIEdition
- Автомобил:
- Двигател:
ако не се лъжа скоро видях този ГОлф в Слънчев бряг и ми останаха очите по него
браво колега продължаваи в същия дух

- georgi0804
- Автомобил: GTD
- Двигател: 1900
djxd написа:карай утре я матаме до обяд трябва да е на пистата !!!

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Не се притеснявай и такива неща стават някой път.. карай смело напред 

- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря , Ви колеги , за куража
днес я посъбрах , утре чакам всичките части и смятам да я оправя , ще кача и снимки от процеса на работа ... Поздрави на всички

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не искам да ти троша хатъра, колега, но показа ли я на някой тенекиджия или на човек, който е малко в час с геометрията на автомобилите? Щото като ти гледам пораженията ударът не е чак толкоз лек. Тези коли са стари и буферните им зони далеч не са това, което са били преди 20 лета и е възможно да има някакво изкривяване по някой от роговете, примерно. В смисъл да не я стегнеш и после да се окаже, че е нямало смисъл, щото колата е посукана и да замине за старо желязо 
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
нищо и няма
само напред
всяко зло за добро казали хората -като я направиш ще и се кефиш повече-гаранция
само напредвсяко зло за добро казали хората -като я направиш ще и се кефиш повече-гаранция

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Не искам да ти троша хатъра, колега, но показа ли я на някой тенекиджия или на човек, който е малко в час с геометрията на автомобилите? Щото като ти гледам пораженията ударът не е чак толкоз лек. Тези коли са стари и буферните им зони далеч не са това, което са били преди 20 лета и е възможно да има някакво изкривяване по някой от роговете, примерно. В смисъл да не я стегнеш и после да се окаже, че е нямало смисъл, щото колата е посукана и да замине за старо желязо
то ако сяка кола която е била с крив рог ходи на отпадаци то в българия 50% от колите е трябвало да са на отпадаци
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Зависи колко е криво.Като гледам не са се отпрали калниците откъм вратите така че няма да е проблем.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
stangero написа:stefan4o написа:Не искам да ти троша хатъра, колега, но показа ли я на някой тенекиджия или на човек, който е малко в час с геометрията на автомобилите? Щото като ти гледам пораженията ударът не е чак толкоз лек. Тези коли са стари и буферните им зони далеч не са това, което са били преди 20 лета и е възможно да има някакво изкривяване по някой от роговете, примерно. В смисъл да не я стегнеш и после да се окаже, че е нямало смисъл, щото колата е посукана и да замине за старо желязо
то ако сяка кола която е била с крив рог ходи на отпадаци то в българия 50% от колите е трябвало да са на отпадаци
Де да знам, ако колата дърпа в някоя посока, яде гумите накриво и т.н. според мен е точно за моргата. Наскоро видях една Вектра А, която като карах зад нея й виждах предното колело
ако смяташ, че е нормално подобни автомобили да са в движение... Неслучайно споменах това за 20-те години. Щото, както предполагам всеки знае, металът старее, той не е вечен. От което следва, че дори минимални на външен вид въздействия могат да му окажат сила/усукване, каквато не е способен да поеме и да се деформира. Верно иначе са здрави коли с много хубави и дебели рогове отпред, но времето си играе своята роля дори и на тях.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всичко се прави колега няма се хващаш - колегите нарочно те плашат
майка ми така изпраска колата си челно че единия рог се бе пропукал по шевовете на няколко места чак до предното стъкло
изпънаха я момчетата и на стенд дава по-добра геометрия от голфа ми дето не е удрян ама е на 100 години
майка ми така изпраска колата си челно че единия рог се бе пропукал по шевовете на няколко места чак до предното стъкло
изпънаха я момчетата и на стенд дава по-добра геометрия от голфа ми дето не е удрян ама е на 100 години