фарове
- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
Re: фарове
малко извън темата аз ли не довиждам или не съм запознат с голфовете ма не трябва ли да е с пласмасова маста тая металната не е ли само на тия междините кабриота ???
Ако ти трябват преходници - пиши една обява в "купува" аз така се снабдих с такива.
Двусекционния фар свети с пъти по-добре от едносекционния, само гледай да е HELLA, защото DEPO-токоито са като оригиналните хич не светят на пътя.
Двусекционния фар свети с пъти по-добре от едносекционния, само гледай да е HELLA, защото DEPO-токоито са като оригиналните хич не светят на пътя.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
преходници такива още не съм виждал да имаDido_Petrov написа:за да не пиша друга тема да попитам буксата на фаровете ми е като тази на колегата овална а сега взех едни фарове а те са с такава букса. Трябва ми преходник но не зная въобще има ли такава. Ако някой е запознат моля да сподели мнение (моите фарове нямат ел регулиране а тези имат)
другия варият е да извадиш на твоите фарове инсталацията и да я сложиш на новите
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
този вариянт ми дойде 1-ви но решх пак да питам за преходници 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
stangero написа:малко извън темата аз ли не довиждам или не съм запознат с голфовете ма не трябва ли да е с пласмасова маста тая металната не е ли само на тия междините кабриота ???
Като гледам е сниман американски голф...явно при него маската е метална...то там и захващането на фаровете е друго...