Golf MK3 SDI 1.9 - проектът "Miku Miku"

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
DefX
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf MK3 SDI 1.9 - проектът "Miku Miku"

Мнениеот DefX » Нед 27 ное 2011 23:28

Време е един :предавам се модератор да се намеси.Нека видим малко повече от замисления тунинг, пък тогава ще плюем. death

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Нед 27 ное 2011 23:31

vucata написа:
qqqq написа:светеща емблема, неон, диско топка на огледалото и плейстейшън на таблото, определено ТИ МОЖЕШ, другите ще стоим в ъгъла и ще се наслаждаваме на диско голф кънтрито ти

Въпреки всички долни коментари...най-много ми харесва, че пича грам не ви обръща внимание....защо не го оставите да си прави колата както на него му харесва :?: :idea:

Една забележка към автора :

Пич...можеше да пуснеш темата след няколко месеца когато имаш повече напредък....сега ще има десетина страници хранеж който е излишен. Остави темата както е, кажи на някой администратор да ти я заключи, и след като направиш нещо съществено тогава го помоли да я отключи :да:

@qqqq ... това за номера не знам от де го видя брат но идеята не ме радва ... диско топката е сувенир , ПСП-то ако беше чел а не само разглеждал щеше да видиш че го продадох през април и си взех JVC-то с парите , с останалото съм съгласен ... стойте си кротичко , аз си знам

@vucata ами просто имам още 1-2 снимки да постна преди да си ударя месец почивка , за момента не е готова и за това търпя :beer

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 27 ное 2011 23:33

vucata написа:
Въпреки всички долни коментари...най-много ми харесва, че пича грам не ви обръща внимание....Въпрос:защо не го оставите да си прави колата както на него му харесва :?: :idea:

Една забележка към автора :

Отговор:Пич...можеше да пуснеш темата след няколко месеца когато имаш повече напредък....сега ще има десетина страници хранеж който е излишен. Остави темата както е, кажи на някой администратор да ти я заключи, и след като направиш нещо съществено тогава го помоли да я отключи :да:

bobodobo89 написа:@vucata ами просто имам още 1-2 снимки да постна преди да си ударя месец почивка , за момента не е готова и за това търпя :beer

Пич, ти каза какво мислиш да правиш с колата и си удряш месец почивка!? :shock :shock :shock
Айде стига бе, ще ме самозастреляте maikomila

qqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот qqqq » Пон 28 ное 2011 0:11

bobodobo89 написа:
@qqqq ... това за номера не знам от де го видя брат но идеята не ме радва ... диско топката е сувенир , ПСП-то ако беше чел а не само разглеждал щеше да видиш че го продадох през април и си взех JVC-то с парите , с останалото съм съгласен ... стойте си кротичко , аз си знам

1. не съм ти "брат"
2. казах светеща емблема, не съм споменавал никакъв номер, разгледай постовете си на първа страница и ще видиш за коя емблема говоря

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 28 ное 2011 0:32

Оххх мн яка ще стане :banana давай customize

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Пон 28 ное 2011 0:36

от 3 дена това е най-посещаваната и коментирана тема в форума//
не ми се мисли форума става все по зле с всеки изминал ден
death death death death :cry: :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Пон 28 ное 2011 16:45

Злобари :Mr Green Fun . След сичките светулки и пазарски тунинзи сложи един пернишки номер mhihi :screwy

Последна промяна от golfer на Пон 28 ное 2011 21:34, променено общо 1 път.
Причина: Що си просиш предупреждение? При нас е нарицателно видински москвич и то от много отдавна.

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Пон 28 ное 2011 19:16

игнорирайки за пореден път всички критики поствам това което свърших по колата за днес

Изображение

с 3 ръце база и пак прозираше , толкова ментета продават напоследък че не е истина

Изображение

и тук вече сглобена и готова ... ако сега наистина някой който разбира ще забележи че калника е малко назад и решетката е малко в страни ... но какво да се прави , няма как след челен удар всичко да си е на мястото

Изображение

следва подмяна на предното стъкло и оправяне на колонките че са доста поизгнили

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Пон 28 ное 2011 19:36

:bishop

Потребителски аватар
stangero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stangero » Пон 28 ное 2011 22:37

на черното маи трудно покрива червено :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vento man
Автомобил: Vw vento
Двигател:

Мнениеот vento man » Пон 28 ное 2011 22:43

Не боята е менте за този цвят трябва подлошка затова не покрива и това че е била с челен удар не е извинение че се разминават капака и калника но ти си знаеш най :да: добре.

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Пон 28 ное 2011 22:54

vento man написа:Не боята е менте за този цвят трябва подлошка затова не покрива и това че е била с челен удар не е извинение че се разминават капака и калника но ти си знаеш най :да: добре.

нямахме останала боя за подложка за жалост , а това за разминаването - няма как да знаеш ... първо фарът е с приправяни ушета понеже колата беше се мятала в канавка като я купих , калника е турско менте и не е огънат както трябва а и пантите сме ги изправяли на ръка понеже нямах време да взема от някоя морга ... горе капака си пасна с дъгата на калника но долу калника е видимо по-къс ... маската също е турска и въпреки че си влезе на мястото седи леко на една страна ... а си играх повече от 2 часа само нея да наглася ... да не говорим че и бронята е крива понеже не ми се сменяше с нова , отдолу едната греда е с 1-1,5 санта надолу и отмества всичко надолу ... опитахме се да компенсираме като наместихме желязната маска под бронята която е с 1-2 санта нагоре за сметка на гредата но уви бая работи избягаха ... то и на снимката не се вижда но и другата страна е ужас. Там пък фугата на капака и калника е малко по-голяма отпред а самият калник не беше пресован добре и опираше във вратата , иначе дъгите отгоре и отдолу съвпадат

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 28 ное 2011 22:59

bobodobo89 написа:
vento man написа:Не боята е менте за този цвят трябва подлошка затова не покрива и това че е била с челен удар не е извинение че се разминават капака и калника но ти си знаеш най :да: добре.

нямахме останала боя за подложка за жалост , а това за разминаването - няма как да знаеш ... първо фарът е с приправяни ушета понеже колата беше се мятала в канавка като я купих , калника е турско менте и не е огънат както трябва а и пантите сме ги изправяли на ръка понеже нямах време да взема от някоя морга ... горе капака си пасна с дъгата на калника но долу калника е видимо по-къс ... маската също е турска и въпреки че си влезе на мястото седи леко на една страна ... а си играх повече от 2 часа само нея да наглася ... да не говорим че и бронята е крива понеже не ми се сменяше с нова , отдолу едната греда е с 1-1,5 санта надолу и отмества всичко надолу ... опитахме се да компенсираме като наместихме желязната маска под бронята която е с 1-2 санта нагоре за сметка на гредата но уви бая работи избягаха ... то и на снимката не се вижда но и другата страна е ужас. Там пък фугата на капака и калника е малко по-голяма отпред а самият калник не беше пресован добре и опираше във вратата , иначе дъгите отгоре и отдолу съвпадат

незнам какъв оптичен тунинг се опитваш да правиш, като гледаш да направиш нещата колко да мине?

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 28 ное 2011 23:01

Така ли ми се струва, или и решетката си прекарал с червеното?

Потребителски аватар
bobodobo89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobodobo89 » Пон 28 ное 2011 23:07

@misho_golfa - за момента скалъпвам набързо колата че да я подкарам ... от 2 месеца седи в бокса а нямам друга ... работата ми е на 6 км от нас а аз живея в село и всеки ден пътувам , просто няма как

иначе разчитам като се постопли вече почвам с колелото на работа , хем и някой лев ще се опитам да скътам и я продължавам с пълна сила ...

@Weezy - да - тъмно червен металик е ... бащата предложи идеята , доста добре стои но трябваше и броните и лайсните да се направят - поне щеше да се връзва повече ... и пак скапаната емблема дето ми се набива на очи , още като взема заплатата отивам да купя нова ... незнам от де му хрумна на тоя човек че искам червена емблема

та ако някой мод или админ чете темата моля да я заключи да не трупаме излишен спам вече :bowdown

Върни се в “Оптичен тунинг”