vucata написа:qqqq написа:светеща емблема, неон, диско топка на огледалото и плейстейшън на таблото, определено ТИ МОЖЕШ, другите ще стоим в ъгъла и ще се наслаждаваме на диско голф кънтрито ти
Въпреки всички долни коментари...най-много ми харесва, че пича грам не ви обръща внимание....защо не го оставите да си прави колата както на него му харесва![]()
![]()
Една забележка към автора :
Пич...можеше да пуснеш темата след няколко месеца когато имаш повече напредък....сега ще има десетина страници хранеж който е излишен. Остави темата както е, кажи на някой администратор да ти я заключи, и след като направиш нещо съществено тогава го помоли да я отключи
vucata написа:
Въпреки всички долни коментари...най-много ми харесва, че пича грам не ви обръща внимание....Въпрос:защо не го оставите да си прави колата както на него му харесва![]()
![]()
Една забележка към автора :
Отговор:Пич...можеше да пуснеш темата след няколко месеца когато имаш повече напредък....сега ще има десетина страници хранеж който е излишен. Остави темата както е, кажи на някой администратор да ти я заключи, и след като направиш нещо съществено тогава го помоли да я отключи
bobodobo89 написа:@vucata ами просто имам още 1-2 снимки да постна преди да си ударя месец почивка , за момента не е готова и за това търпя
bobodobo89 написа:
@qqqq ... това за номера не знам от де го видя брат но идеята не ме радва ... диско топката е сувенир , ПСП-то ако беше чел а не само разглеждал щеше да видиш че го продадох през април и си взех JVC-то с парите , с останалото съм съгласен ... стойте си кротичко , аз си знам
vento man написа:Не боята е менте за този цвят трябва подлошка затова не покрива и това че е била с челен удар не е извинение че се разминават капака и калника но ти си знаеш найдобре.
bobodobo89 написа:vento man написа:Не боята е менте за този цвят трябва подлошка затова не покрива и това че е била с челен удар не е извинение че се разминават капака и калника но ти си знаеш найдобре.
нямахме останала боя за подложка за жалост , а това за разминаването - няма как да знаеш ... първо фарът е с приправяни ушета понеже колата беше се мятала в канавка като я купих , калника е турско менте и не е огънат както трябва а и пантите сме ги изправяли на ръка понеже нямах време да взема от някоя морга ... горе капака си пасна с дъгата на калника но долу калника е видимо по-къс ... маската също е турска и въпреки че си влезе на мястото седи леко на една страна ... а си играх повече от 2 часа само нея да наглася ... да не говорим че и бронята е крива понеже не ми се сменяше с нова , отдолу едната греда е с 1-1,5 санта надолу и отмества всичко надолу ... опитахме се да компенсираме като наместихме желязната маска под бронята която е с 1-2 санта нагоре за сметка на гредата но уви бая работи избягаха ... то и на снимката не се вижда но и другата страна е ужас. Там пък фугата на капака и калника е малко по-голяма отпред а самият калник не беше пресован добре и опираше във вратата , иначе дъгите отгоре и отдолу съвпадат
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта