ршетка без емблема
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
нали си спомняте как беше преди години - народа купуваше само по ниската цена, без да се гледа качеството. но, хората израстнаха малко по малко. сега трудно се продават бошлаф стоки.
преди никой не си търсеше правата като потребител - сега за малка дреболия стават скандали!
така че времената се променят, въпреки че в случая "пазарският тунинг" все още доста е на мода, предимно сред по - младите и погрешно надъхани от трилогията "Бързи и яростни".
аз съм сигурен обаче, че това ще е ден до пладне и разните гаражни "майстори", дето работят като в час по трудово ще трябва или наистина професионално да погледнат на нещата или да хващат шуштаците...и в този ред на мисли самоделките са обречени!!!
преди никой не си търсеше правата като потребител - сега за малка дреболия стават скандали!
така че времената се променят, въпреки че в случая "пазарският тунинг" все още доста е на мода, предимно сред по - младите и погрешно надъхани от трилогията "Бързи и яростни".
аз съм сигурен обаче, че това ще е ден до пладне и разните гаражни "майстори", дето работят като в час по трудово ще трябва или наистина професионално да погледнат на нещата или да хващат шуштаците...и в този ред на мисли самоделките са обречени!!!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
TDI-RS написа:преди никой не си търсеше правата като потребител - сега за малка дреболия стават скандали!
Какви скандали бе колега, в Щатите до 30 дни можеш да върнеш почти всяка стока и ти връщат парите без каквито и да било разправии. Тук само да объркаш едни накладки като модел и айде изгорял си... още много хляб имаме докато стигнем до там

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:TDI-RS написа:преди никой не си търсеше правата като потребител - сега за малка дреболия стават скандали!
Какви скандали бе колега, в Щатите до 30 дни можеш да върнеш почти всяка стока и ти връщат парите без каквито и да било разправии. Тук само да объркаш едни накладки като модел и айде изгорял си... още много хляб имаме докато стигнем до там
А знаеш ли какво правят някой българи там, чак ме е хващало срам, че ги познавам, а като цяло са свестни.
Примерно отиват на екскурзия за два дена и естествено се отива до магазина и се купува камера, след като се върнат от екскуризията и като са използвали има няма една две седмици се връща. Така се прави и с колелета и с каквото се сетиш, един индивит смени към 5 велосипеда и накрая преди да си тръгне върна последния. Друг пък превъртя няколко лаптопа.
Докато има хора, които мислят така в тая страна и работя на дребно като тези хитреци по-горе никога няма търговците да почнат да ни дават стоките с опция за връщане в магазина до 30-я ден. Не че ги оправдавам и тях, защото тука е друга крайност и аз също съм патил.
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vankat-2 написа:колеги много сте изчерпателни аз неискам пернишки тунинг нито комарник сега ме хвърлихти в размисал![]()
но 100 лева честно не ми се дават
Колега ако питаш мен не бързаи събираи ги тия 100 лева независимо колко време но отиди и си земи нещо което като го гледаш после ще ти е радост за окото а не някои кривундел
Лично мнение
-
- Автомобил:
- Двигател:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
vankat-2 написа:oettinger112 написа:Абе кво се занимавате с тоя дето пита за всичко,и то за некви безмислени неща.
това за мене ли се отнася
Да, за теб. И ще ти кажа защо ако още не си се сетил.
1. Първото ти мнение не е за този раздел, а е за КУПУВА.
2. С трици мечки не се ловят.
3. "Пернишкия" тунинг явно не го уважаваме тук.
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
TDI-RS написа:да не ви се меся, ама според мен колегата не говори конкретно и само за лица от този град, ами по - скоро за това, доколко хората могат да отделят хубавото от пошлото и разбира се границата между това да не се размива.
точно за това става въпрос -много хора се опитват да дават безмисленни оценки за мнения които не са разбрали а други хоро са толкова далече от истината...........
нямам против никой а исках да се допитам до хора който УЖ имат опит но хората тука са твърде малко които са в нещата