Gigabyte написа:Колега ще идваш ли на Калояново на 23ти? Мен тази "пейка" както ги наричат колегите ми прилича на спойлера на Golf 2 Rieger Edition дет беха 9 ли ,12 ли бройки само произведени.И трябва да сме горди ,че в нашия клуб имаме такава двойка

aми колега чаках някой да го забележи това но само ти го забеляза явно... а аз седях и се "чудех добре де нали пичовете знаят за кво става на въпрос защо подяволите всеки вика че това било пейка .... "
както и да е на калояново няма да идвам защото имам още модификации по колата но някаде към лятото 2008-ма година ще го видиш и там

утре ще кача снимки , голфа вече е с боядисани вежди и горни части на брониите и т.н. стана много добре в действителност за което много се радвам

kav4o написа:Gigabyte написа:Колега ще идваш ли на Калояново на 23ти? Мен тази "пейка" както ги наричат колегите ми прилича на спойлера на Golf 2 Rieger Edition дет беха 9 ли ,12 ли бройки само произведени.И трябва да сме горди ,че в нашия клуб имаме такава двойка

Не са 9 или 12- тука съм мяркал 2-3 някъде.Единия го виждам много често и няма такава грозотия-избелял,оргомен спойлер с разкривен бял надпис "volkswagen"

..... ко да кажа-култовите двойки са на мусура,нандо 16,стефан,стоян,freesloul,негодника...роко и много други

бтв и сиджи го има тоя спойлер ама мога да ти покажа при мене
с какви болтове е хванат и да те питам после дали си вижал такива болтове и дали знаеш как се развиват , защото кадето и да съм го показал тоя болт секи вика тва си имат в завода такива отверки с който се развиват ... а иначе ти може да си виждаш българските изобретения и през час .... и на самия спойлер си пише германската тунинг фирма която ги е направила за завода , поразрови се малко ...
точно за това са само еднакви двойки по пътищата защото единия видял от другия третия от петия и така ... не стига че бг е залята от голф 2-ки ами и еднакви ....
а колкото до джантите поръчани са и са титанови ... няма повече какво да кажа по въпроса освен че като дойдат ще ги видите ....