Проект 2007 - Голф 2 1.8 ГТИ

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Съб 01 сеп 2007 22:44

vw_edition написа:да боята е добре брат и цялата е добре защото важното е на теб да ти харесва наи вече , сега всеки си има виждане и това е нормално все пак за това сме в този форум да обсъждаме точно такива неща , а защо не се заигра с калниците нещо и все пак имаш идея как стават нещата поне може към нещо което го няма да се стремиш и смятам че можеше да успееш но и така ми харесва колата , браво ! :)

мерси много братчето ми ...

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 02 сеп 2007 0:42

важното е на теб да ти харесва :wink: евала ти
но все пак все повече започвам да се убеждавам че голф 2 е най-красив изчистен....джанти , нисичък и др. сток

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 03 сеп 2007 8:23

Е, и аз ще се присъединя към колегите, че най-важното е на теб да си ти харесва, щото не я правиш за хората, и много се кефя когато някой като теб прави нещо с мерак, просто ако трябваше аз да я правя нямаше да е точно такава, което не значи че по-хубава щеше да е, просто е субективно :lol:
Примерно неразбирам защо ламарината която сте сложили за да скрива номера отзад, не следва очертанията на стоповете, а ги скосява...това нарочно търсен ефект ли е Фенс?

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пон 03 сеп 2007 13:11

Plamen_RI написа:Е, и аз ще се присъединя към колегите, че най-важното е на теб да си ти харесва, щото не я правиш за хората, и много се кефя когато някой като теб прави нещо с мерак, просто ако трябваше аз да я правя нямаше да е точно такава, което не значи че по-хубава щеше да е, просто е субективно :lol:
Примерно неразбирам защо ламарината която сте сложили за да скрива номера отзад, не следва очертанията на стоповете, а ги скосява...това нарочно търсен ефект ли е Фенс?

дам ефекта е вдъхновен от един голф който ще кача малко по късно ...

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

s

Мнениеот stanko_g » Пон 03 сеп 2007 20:45

колега простора.... беее класиката си е окачване,джанти,боя,и магаренца под капака.... : само VW

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: s

Мнениеот Stefan » Вто 04 сеп 2007 12:50

stanko_g написа:колега простора.... беее класиката си е окачване,джанти,боя,и магаренца под капака.... : само VW

На много обаче, точно тези неща им липсват :dontknow:

BoBiT86
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1600

..

Мнениеот BoBiT86 » Вто 04 сеп 2007 18:15

И аз 6те се присаединя към мнозинството няма спор за МК2 из4истен с лекти джанти и добра боица това е най добрия тунинг.Но все пак не изглежда толкова зле.Малко оф топика тия прагове или такива подобни на какви пари се намират от давна си търся но не намирам :(

Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Нед 09 сеп 2007 20:38

Чета, че според почти всички колеги Golf mk2 трябвало да е изчистен... ами мийте си двойките и се кефете на изчистен оптичен тунинг! mhihi Колегата е решил да направи нещо с колата си, за което го поздравявам! Пък дали ще е с "пейки" или с нещо друго си е негова работа. Иначе щяхме да гледаме по улиците само стокови mk2, въпреки че в BG други няма. 8)

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 09 сеп 2007 21:11

Колега ще идваш ли на Калояново на 23ти? Мен тази "пейка" както ги наричат колегите ми прилича на спойлера на Golf 2 Rieger Edition дет беха 9 ли ,12 ли бройки само произведени.И трябва да сме горди ,че в нашия клуб имаме такава двойка 8)

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Нед 09 сеп 2007 22:15

Gigabyte написа:Колега ще идваш ли на Калояново на 23ти? Мен тази "пейка" както ги наричат колегите ми прилича на спойлера на Golf 2 Rieger Edition дет беха 9 ли ,12 ли бройки само произведени.И трябва да сме горди ,че в нашия клуб имаме такава двойка 8)

Не са 9 или 12- тука съм мяркал 2-3 някъде.Единия го виждам много често и няма такава грозотия-избелял,оргомен спойлер с разкривен бял надпис "volkswagen" :No ..... ко да кажа-култовите двойки са на мусура,нандо 16,стефан,стоян,freesloul,негодника...роко и много други :D

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Нед 09 сеп 2007 22:23

Gigabyte написа:Колега ще идваш ли на Калояново на 23ти? Мен тази "пейка" както ги наричат колегите ми прилича на спойлера на Golf 2 Rieger Edition дет беха 9 ли ,12 ли бройки само произведени.И трябва да сме горди ,че в нашия клуб имаме такава двойка 8)

aми колега чаках някой да го забележи това но само ти го забеляза явно... а аз седях и се "чудех добре де нали пичовете знаят за кво става на въпрос защо подяволите всеки вика че това било пейка .... "

както и да е на калояново няма да идвам защото имам още модификации по колата но някаде към лятото 2008-ма година ще го видиш и там :) утре ще кача снимки , голфа вече е с боядисани вежди и горни части на брониите и т.н. стана много добре в действителност за което много се радвам :)

kav4o написа:

Не са 9 или 12- тука съм мяркал 2-3 някъде.Единия го виждам много често и няма такава грозотия-избелял,оргомен спойлер с разкривен бял надпис "volkswagen" :No ..... ко да кажа-култовите двойки са на мусура,нандо 16,стефан,стоян,freesloul,негодника...роко и много други :D

бтв и сиджи го има тоя спойлер ама мога да ти покажа при мене
с какви болтове е хванат и да те питам после дали си вижал такива болтове и дали знаеш как се развиват , защото кадето и да съм го показал тоя болт секи вика тва си имат в завода такива отверки с който се развиват ... а иначе ти може да си виждаш българските изобретения и през час .... и на самия спойлер си пише германската тунинг фирма която ги е направила за завода , поразрови се малко ...

точно за това са само еднакви двойки по пътищата защото единия видял от другия третия от петия и така ... не стига че бг е залята от голф 2-ки ами и еднакви ....

а колкото до джантите поръчани са и са титанови ... няма повече какво да кажа по въпроса освен че като дойдат ще ги видите ....

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Пон 10 сеп 2007 14:45

fens_ написа:бтв и сиджи го има тоя спойлер ама мога да ти покажа при мене
с какви болтове е хванат и да те питам после дали си вижал такива болтове и дали знаеш как се развиват , защото кадето и да съм го показал тоя болт секи вика тва си имат в завода такива отверки с който се развиват ... а иначе ти може да си виждаш българските изобретения и през час .... и на самия спойлер си пише германската тунинг фирма която ги е направила за завода , поразрови се малко ...

точно за това са само еднакви двойки по пътищата защото единия видял от другия третия от петия и така ... не стига че бг е залята от голф 2-ки ами и еднакви ....

а колкото до джантите поръчани са и са титанови ... няма повече какво да кажа по въпроса освен че като дойдат ще ги видите ....

Добре де,пич,знам че е оригинален за пореден път го казваш.Щом си ти харесва,това е най-важното.И на тоя голф дето споменах е същия,просто не на всеки се харесва.Няма да се караме сега я :wink: Успех нататък

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пон 10 сеп 2007 21:43

kav4o написа:
fens_ написа:бтв и сиджи го има тоя спойлер ама мога да ти покажа при мене

Добре де,пич,знам че е оригинален за пореден път го казваш.Щом си ти харесва,това е най-важното.И на тоя голф дето споменах е същия,просто не на всеки се харесва.Няма да се караме сега я :wink: Успех нататък

мерси колега ....

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пон 10 сеп 2007 22:13

Бате най важното е на тебе да ти харесва па за другите...

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Вто 18 сеп 2007 17:48

ето и как стана с пръснати бронии и мрежи ...

Изображение

няма такъв гланц на предния къпак :

Изображение

за жалост , задния къпак трябва да се пребоядиса защото го надраскаха с ключ и побеснях ама ...

Върни се в “Оптичен тунинг”