POLO GTI написа:kircheto написа:Нещо ми се струваш излишен с тъпия си коментар!
ако все още си на това мнение, пишеш ЛС на някой мод да ми изтрие мнението
Mk4 R32 look
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!
POLO GTI написа:kircheto написа: на двата калника ще направя въздуходови като на сивата 3ка!
Според мен на четворката по-добре сложи хриле от Спринтер![]()
ПП. Хуане, обади се, ако имаш път към Бургас да ти променя мнението с факти
Да бе брат -аз говоря за оригинално огледало от десен волан - но попитай от коя фирма го е взел огледалото че колегата GAS не пожела да ми каже как се казва фирмата ама си е прав, че току виж огледалото което предлага за 150 евро може да е 50 евро...така че питай и да взимаме ...
Пожелавам успех с начинанието на 4-ката - всички идеи са отлични!!!Ще се радваме да има повече тунинг 4-ки в форума както и в БГ защото са доста малко...
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!
Дон Хуан Голфа написа:.. колегата GAS не пожела да ми каже как се казва фирмата ама си е прав, че току виж огледалото което предлага за 150 евро може да е 50 евро...
ти може би ВИДЯ някъде да предлагам огледала за голф4
Последна промяна от gas на Чет 06 дек 2007 1:18, променено общо 2 пъти.
-
kircheto
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!
Дон Хуан Голфа написа:POLO GTI написа:kircheto написа: на двата калника ще направя въздуходови като на сивата 3ка!
Според мен на четворката по-добре сложи хриле от Спринтер![]()
ПП. Хуане, обади се, ако имаш път към Бургас да ти променя мнението с факти
Да бе брат -аз говоря за оригинално огледало от десен волан - но попитай от коя фирма го е взел огледалото че колегата GAS не пожела да ми каже как се казва фирмата ама си е прав, че току виж огледалото което предлага за 150 евро може да е 50 евро...така че питай и да взимаме ...
.............то по тая логика дай да пуснем една тема кой как си изкарва парите, кво работи, кво продава и т.н., не мислиш ли, че по някога е нужна конфиденциалност?
-
kircheto
-
kircheto
russonera написа:Сложи снимки на колицата да видим как е станала.Или да чакаме крайния резултат.
Още не е станала утре ще се купува ксенона и болтове за фланците а в неделя ще се слагат ,това ще е първия етап брони капаци и решетката в началото на февруари ,тука някво окачване се продава мисля да го пробвам ако не вариантите са два- колове или APEX от ибей!
dude написа:това е 101 коня като гледам гаража, колко очакваш да стигнеш накрая
или по-скоро към какво се стремиш
и реално ще я правиш ли за ежедневно каране да става, или ще я напънеш
105 е ,мисля на 1бар към 200 да стане ,градско на 0,5 ще си я карам но това с турбото е доста далечен план!
-
kircheto