Оптичен Тунинг на Golf 3 (Идей за проекта отзад)
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
След дълги премеждия с тези черни фарове FK
Търся човек който може да ми замени дефектен ляв фар на FK
От този вид:
http://images24.snimka.bg/005354799-big.jpg
Благодаря предварително ако някой ми помогне
EDIT: Оправих проблема.

Търся човек който може да ми замени дефектен ляв фар на FK
От този вид:
http://images24.snimka.bg/005354799-big.jpg
Благодаря предварително ако някой ми помогне

EDIT: Оправих проблема.
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Re: Оптичен Тунинг на Golf 3 (Идей за проекта отзад)
Имам следния въпрос купил съм вежда за капака обаче имам два проблема:
1. Немога да отворя капака.
Чудя се от BMW няма ли да стане механизма за отваряне на капака, ако не се лъжа при BMW капака се отваря от "бъбрека" отпред. На питата отпред не може ли да се постави нещо подобно ?!
2. Немога да затворя капака
. (Знам че звучи смешно но е истина)
Явно при пробиването на дупките на лайсната съм ги дал по-напред и лайсната се удря в бронята. Това само предполагам, някой знае ли защо неможе да се затвори капака по-друга причина.
Някой може ли да ме опъти откъде мога да намеря халогенни диоди за 3 секциониите фарове на FK с мигач. В момента светят жълто пък колата е с ксенон и стой грозно. Погледнах да ги видя какви ка крушките и те са едни малки като диоди обаче и запоени.
1. Немога да отворя капака.
Чудя се от BMW няма ли да стане механизма за отваряне на капака, ако не се лъжа при BMW капака се отваря от "бъбрека" отпред. На питата отпред не може ли да се постави нещо подобно ?!
2. Немога да затворя капака

Явно при пробиването на дупките на лайсната съм ги дал по-напред и лайсната се удря в бронята. Това само предполагам, някой знае ли защо неможе да се затвори капака по-друга причина.
Някой може ли да ме опъти откъде мога да намеря халогенни диоди за 3 секциониите фарове на FK с мигач. В момента светят жълто пък колата е с ксенон и стой грозно. Погледнах да ги видя какви ка крушките и те са едни малки като диоди обаче и запоени.