Иначе евала за всичко друго

Vizor написа:pironski написа:Екстра е голфчето това което не ми харесва само в него е предната лепенка дет се ползва за сенник и задния спойлер!
Иначе евала за всичко друго
![]()
А и тея банални Мпауър прагове.
супер е отпреде е уникално!
Papa_Dock написа:Много е хубав поздравления за добре свършената работа.Само че и на мен неми харесват лепенката, спойлера и тия джаджи за въздуха.Иначе браво
K_Power написа:Papa_Dock написа:Много е хубав поздравления за добре свършената работа.Само че и на мен неми харесват лепенката, спойлера и тия джаджи за въздуха.Иначе браво
Има такива "джаджи", които са много тънки и финни и стоят хубаво! И вече почвате да издребнявате, човека да махне нещо, което му доставя удобство, що пък не изглеждало добре! Има едни финни, тънки, които са около 50лв комлекта вкл. и за задните! Щото при около 100км/ч като отвориш два пръста прозореца и се получава отвратителен звук, при повечето коли е така и едно такова нещо помага доста!!!!!!!
Stefan написа:Браво Сашо, с тези прагове вече прилича на колаМного добре изглежда 2-та с изключение на 2 неща които на мен лично не ми допадат и те са
червената лента на предното стъкло и тези пласмасовите сенници или там как се наричат, които са на предните врати (но това си е мое мнение). Иначе всичко друго е 6
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта