Znajko написа:Пристигна парктроника:
колега какви парички е парктроника

Znajko написа:Пристигна парктроника:
GOLF5_ABT написа:Znajko написа:Пристигна парктроника:
колега какви парички е парктроника
gas написа:интересуваше ме колко ще дойдат до българия,такъв стоп се произвежда от ин'про...за това питам
Vizor написа:gas написа:избора на стоп е добър,колко ще ти излезнат,ако не е тайна
по щампата съдя, че е от оня немски сайт дето поръчват от него.. можеш да я видиш цената там
Znajko написа:Търся съдействие със снимков материал къде точно се монтират сензорите на оригинално R32![]()
![]()
Vladko написа:Znajko написа:Търся съдействие със снимков материал къде точно се монтират сензорите на оригинално R32![]()
![]()
При R32 мисля няма оригинално парктроник-иначе при Голф 4 оригиналният парктроник стои на черната престилка на задната броня.
aga написа:до сега добре се справиш но без ниско окачване не можеш да постигнеш хубава визия,бъди сигурен,успех
Znajko написа:
Може ли да обясниш по-подробно? Как става с тия фланци. Аз знам, че само "изнасят" джантата, но да сменят размера на отвора![]()
FreeSoul написа:Znajko написа:
Може ли да обясниш по-подробно? Как става с тия фланци. Аз знам, че само "изнасят" джантата, но да сменят размера на отвора![]()
Освен тези които изнасят има и другите т.нар преходни фланциот един размер към друг/. Примерно освен дупки за 5х100 има и за 5х112.
Ето една снимка да придобиеш представа.
Такива фланци ще ти трябват ако решиш да слагаш джанти с друг размер. Разбира се има има всякакви размери
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта