mitashki276 написа:А ако й метнеш едни джанти с борд
Че ти видял ли си джантите му?Няколко страници по-назад са!
Ако не виждаш борда...

Иначе браво Сайше,винаги избухваш с нови,нестандартни идей.Евала

mitashki276 написа:А ако й метнеш едни джанти с борд
Ivan_GT написа:mitashki276 написа:А ако й метнеш едни джанти с борд
Че ти видял ли си джантите му?Няколко страници по-назад са!
Ако не виждаш борда...![]()
Иначе браво Сайше,винаги избухваш с нови,нестандартни идей.Евала
mupk0 написа:ИИИ таз схема с релетата доста зловещо изглежда...всмисъл заплетенаЩе се получи по-красиво сега с това копче.
Само 1 въпрос,а случайно някъде да имаш резервен вариятн да запалиш с ключ?Или си махнал целият патрон заедно с клемореда?
SANDO 1 написа:mupk0 написа:ИИИ таз схема с релетата доста зловещо изглежда...всмисъл заплетенаЩе се получи по-красиво сега с това копче.
Само 1 въпрос,а случайно някъде да имаш резервен вариятн да запалиш с ключ?Или си махнал целият патрон заедно с клемореда?
Няма нито патрон нито нищоСамо копчето е.Ако случайно се прецака някое реле,свалям пластмасите под таблото и от там нататъка оправям проблема.Вече една година нямам проблеми със релетата.Новите релета дето са на снимката ще заменят старите,щото са на топка под таблото и си е опасно така да се кара.
Чакам да се сгрее малко времето и ще свалям таблото.Хем ще си оправя клапите на парното,хем и да приведа инсталацията в по-приличен вид.Че в момента от всякъде стърчат жици от предишния собственик и незнам какво са правели,и не ми харесва така.Искам всичко да е подредено и прибрано.Както си му е реда
murder написа:Поздравления колега изключително добре си развил колата си, една от любимите ми е, а и е АЕЕ брат![]()
SANDO 1 написа:Кво ма напраихте веНе съм жена имам си п@тка все още
murder написа:Сигурно говориш за Ели
valku написа:SANDO 1 написа:Кво ма напраихте веНе съм жена имам си п@тка все още
Мале колега извинявай много! Обърках темата със зеления голф ако си го срещал във форума. Много се извинявам!
murder, и на теб извинявай колега! Обърках темите понеже следя една тема с един зелен голф на една мацка от форума.
SANDO 1 написа:valku написа:SANDO 1 написа:Кво ма напраихте веНе съм жена имам си п@тка все още
Мале колега извинявай много! Обърках темата със зеления голф ако си го срещал във форума. Много се извинявам!
murder, и на теб извинявай колега! Обърках темите понеже следя една тема с един зелен голф на една мацка от форума.
Няма проблемиИ аз така си помислих
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта