VolksWagen Passat b3 1.8Турбо

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Re: VolksWagen Passat b3 1.8Т(трансплантация)

Мнениеот vackooo » Сря 08 авг 2012 16:28

Volkov написа:С никого не се заяждам, изразявам си личното мнение, с което разбира се не ангажирам никой. :wink:
И да отговоря - радиатора на климатика е дълбок 10 / 20 мм, докато тук става въпрос за 60мм.
Да не давам пример с заводски автомобили, като г60, г40, г4 1.8Т, където кулера не е пред радиатора, може би си има причина.

Колега,разбрал си грешно защото и ти си в цитата,към теб нямах нищо да казвам
vit_autosofia junior написа:Васо колата е твоя прави я както искаш..ама тоя кулер като го видят беемвистите и опелистите ще бягат от теб mhihi
Бе момче,я кажи сега нарочно ли го правиш,или е несъзнателно

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Сря 08 авг 2012 17:49

По скоро е несъзнателно :screwy :screwy

Пасатора става много сериозен...

Потребителски аватар
vit_autosofia junior
Автомобил: Passat B5 3B Highline
Двигател: 1.8T

Мнениеот vit_autosofia junior » Сря 08 авг 2012 20:04

Брааааааааааааааааааат съвсем сериозно го казвам че става лош не друго ще ме изядеш още малко :horror: :horror: :horror: :horror: давай прави си пасатката като го запалиш пусни един клип как ускорява снимай километража :да:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Сря 08 авг 2012 20:10

vit_autosofia junior написа:Брааааааааааааааааааат съвсем сериозно го казвам че става лош не друго ще ме изядеш още малко :horror: :horror: :horror: :horror: давай прави си пасатката като го запалиш пусни един клип как ускорява снимай километража :да:

Браааат успокой се не вдигаи кръвно,млад си още съвсем сериозно ти повтарям,че не я правя да е няква супер вървежна.Бмв-стите и Опелите няма от какво да се притесняват ще има поле за изява и за тях. :mrgreen:

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Чет 09 авг 2012 17:09

vackooo написа:
vit_autosofia junior написа:Брааааааааааааааааааат съвсем сериозно го казвам че става лош не друго ще ме изядеш още малко :horror: :horror: :horror: :horror: давай прави си пасатката като го запалиш пусни един клип как ускорява снимай километража :да:

Браааат успокой се не вдигаи кръвно,млад си още съвсем сериозно ти повтарям,че не я правя да е няква супер вървежна.Бмв-стите и Опелите няма от какво да се притесняват ще има поле за изява и за тях. :mrgreen:

Като няма да е вървежна.На монцето какво му беше???Обикновенно двигателите с принудително пълнене се правят за да са вървежни брат.Въпреки,че има атмосверки дето 1.8Т го прескачат като да е спрял. :mrgreen:
Нищо лично.

Все пак форумът е свободна зона за писане и мнения.Разбира се не може да са само положителни.

Желая ти успех за напред

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Чет 09 авг 2012 17:25

Като няма да е вървежна.На монцето какво му беше???Обикновенно двигателите с принудително пълнене се правят за да са вървежни брат.Въпреки,че има атмосверки дето 1.8Т го прескачат като да е спрял. :mrgreen:
Нищо лично.

Все пак форумът е свободна зона за писане и мнения.Разбира се не може да са само положителни.

Желая ти успех за напред[/quote]
А сега ново 20 mhihi Немога да разбера само 1,защо трябва да ми се прави сметка защо , какво и как съм направил.Така съм решил и така съм направил.Да форума е свободна зона за писане и мнения,спор няма,но и в София например на жълтите павета е свободна зона за разходка,Но не ходя да акам там,нищо че живем в свободна и демократична Държава.Нямам нищо лично нито към теб,нито към никои,но след като нямаш мнение за изказване по темата,по хубаво недей да ми пишеш кое ще ме прескача и кое не,все пак и аз мога да ги преценя тея неща.Аз не съм от хората които стоят и чакат само позитивни мнения,разбирам че не на всеки ще се хареса,но пък чак да ми тръгвате с коня напред?!И то при положение,че доколкото знам не си направил нещо повече от мен,ами дори напротив някак си ми се губи смисъла.

П.п Ще съм много благодарен ако може темата да се разчисти от излишните постове,ако пък е проблем здраве да е

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Чет 09 авг 2012 21:22

vit_autosofia написа:[Като няма да е вървежна.На монцето какво му беше???Обикновенно двигателите с принудително пълнене се правят за да са вървежни брат.Въпреки,че има атмосверки дето 1.8Т го прескачат като да е спрял. :mrgreen:
Нищо лично.

Явно форума НЕ трябва да е свободна за писане зона :!: Неможе всеки да пише каквото си иска, то затова си има раздели, които подлежат на модериране. Форумът НЕ Е свободна зона за писане!

Витковци сте ебах ти дразнителите. Оакахте се тотално. И докато онзи сополанко може да пише глупости, щото да речем че са плод на крехката му тийнеджърска възраст, то старши разочарова много. Питам се защо модераторите позволяват това да продължи.

Вацо прави много сериозен пасат, неразбирам какво толкова ви дразни???
Завист ли ... какво, какъв ви е проблема?

Какъв бил смисъла от преминаването от 1.8 моно към 1.8т... Абе вие нормални ли сте бе :shock КАкво искате да кажете, наясно ли сте? Каккво точно мнение изразявате, щото аз мнение в глупостите, които изписахте не видях.

Имате шанса да направите едно смислено нещо по тази тема- перманентен самоотвод.

Потребителски аватар
vit_autosofia junior
Автомобил: Passat B5 3B Highline
Двигател: 1.8T

Мнениеот vit_autosofia junior » Чет 09 авг 2012 22:32

Мисля да остана без думи facepalm Пеше по леко с думите ако може :screwy
Вацо Късмет с проекта :beer

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Пет 10 авг 2012 1:13

vit_autosofia junior написа:Мисля да остана без думи facepalm Пеше по леко с думите ако може :screwy
Вацо Късмет с проекта :beer

Значи казах го и на старши казвам ти го и на теб,елате малко на себе си и недейте да нахлувате с коня!Понеже съм човек които търпя много затова до момента зпазвам добрия тон,но се замисли дали е редно точно ти да изказваш мнение по въпроси които съм убеден че не са ти ясни нещата!Колкото до закачките на старши може да продължим на ЛС закачките да не цапаме вече осраната тема!Искам все пак да чуя от него на какво по точно ще пречи кулера за охлаждането,но по подробно да ми опише причините! Тук вече слагам край на заяждането а и помолих модератор да поразчисти ако е възможно!

Потребителски аватар
wmalevski
Автомобил: Golf Mk5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот wmalevski » Пет 10 авг 2012 8:51

При мене кулера е зад решетката, пред радиатора и честно казано проблеми с загряване не съм имал. Относно това дали кулера да е пред или зад бронята, според мене си зависи какъв вид се търси от колата, човека се е спрял на нещо, не виждам защо трябва всеки да си изказва мнението. Ако не му хареса, ще си го преправи.

Успех с проекта, колега. Продължавай да развиваш и темата, че мога да предположа, колко НЕ ти се пише тука вече след такива празни коментари и спорове :не: . Не забравяй, че има сигурно доста хора като мене, които само я четат, без да искат да я пълнят с празни мнения, като колегите по-горе.

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Пет 07 сеп 2012 17:05

Днес наааай-после ми остана свободно време да си захвана кулера както беше решено,планките ми ги бяха изрязали преди много време,но все нещо ставаше и нямаше как да се работ по колата,също си смених ролки,водни помпи,да кажем че си го обслужих преди да го кача за по лесно имам малко снимки от днес,макар и да не е правено нещо кой знае какво,но почваме да прогресираме
Прикачени файлове
planki kuler 2.jpg
Изображение006.jpg
face.jpg

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Съб 22 сеп 2012 18:43

Такаа,тъй като имам проблем с турбото,си търся ново малко ускорявам нещата по ъпгрейда на мотора.За сега се оглеждам за к04 или т3-ка.Замисала е смяна на турбо дюзи,колектор малко човъркане и така ще видим какво ще излезне

Потребителски аватар
lekin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lekin » Сря 24 окт 2012 14:53

Така поставен интеркулера няма ли да пречи на въздушния поток към водния радиатор? Няма ли да се охлажда по трудно, да загрява? :beer

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Сря 24 окт 2012 15:07

pe6kata написа:Такъв пасат да не би да има проблем, като е с климатичен радиатор отпред. Какви са ламелите и тръбите на кулер и какви са на климатика например...

Абсолютно никакъв проблем няма да има откъм охлаждане

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Вто 30 окт 2012 18:40

лееекичък ъпгрейд,тия дни ще се позабавляваме малко с колекторче
Прикачени файлове
192433_464113906960651_877502248_o.jpg

Върни се в “Оптичен тунинг”