Като няма да е вървежна.На монцето какво му беше???Обикновенно двигателите с принудително пълнене се правят за да са вървежни брат.Въпреки,че има атмосверки дето 1.8Т го прескачат като да е спрял.

Нищо лично.
Все пак форумът е свободна зона за писане и мнения.Разбира се не може да са само положителни.
Желая ти успех за напред[/quote]
А сега ново 20

Немога да разбера само 1,защо трябва да ми се прави сметка защо , какво и как съм направил.Така съм решил и така съм направил.Да форума е свободна зона за писане и мнения,спор няма,но и в София например на жълтите павета е свободна зона за разходка,Но не ходя да акам там,нищо че живем в свободна и демократична Държава.Нямам нищо лично нито към теб,нито към никои,но след като нямаш мнение за изказване по темата,по хубаво недей да ми пишеш кое ще ме прескача и кое не,все пак и аз мога да ги преценя тея неща.Аз не съм от хората които стоят и чакат само позитивни мнения,разбирам че не на всеки ще се хареса,но пък чак да ми тръгвате с коня напред?!И то при положение,че доколкото знам не си направил нещо повече от мен,ами дори напротив някак си ми се губи смисъла.
П.п Ще съм много благодарен ако може темата да се разчисти от излишните постове,ако пък е проблем здраве да е