VolksWagen Passat b3 1.8Турбо
- valentinvelchev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VolksWagen Passat b3 1.8Т(трансплантация)
браво колега само така продължавай,че да ги видя тогава тия атмосферните разбирачи и нека като някой не е на ясно между турбиниран мотор и атмосферен по добре да не се излага да дрънка глупости,много хубав мотор си избрал такива възможности има това само да има кой да ти го настрой с тази турбина,малко по големи дюзи и приличен чип само номера ще ти гледат УСПЕХ.. 

- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква турбина ще ползваш за ъпгрейда колега

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Турбото е от импреза дюзите ще са от с3,ще има кой да я настои и до там ще стигнем
- vackooo
- Автомобил:
Ей днес съм много щастлив остана ми време за колата,та отидох да си взема поръчките,най после събрах всички фланци дето ще са ми нужни за поставянето на турбото,взех също и колена и тръби за колектора,очаквам да стане много добре.Утре мотора в коша да можем да наместим турбото както ще стои и почва филма шев и кройка...абе ще има плетене 
П.п Забравих да спомена ,че съм много благодарен и на MadnessMotorsport за помоща,напоследък много често ми отварят очите за много неща ,които не са ми ясни!

П.п Забравих да спомена ,че съм много благодарен и на MadnessMotorsport за помоща,напоследък много често ми отварят очите за много неща ,които не са ми ясни!
- vackooo
- Автомобил:
е днеска се двизим както трябва 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VolksWagen Passat b3 1.8Турбо
Вацо ще споделиш ли фаровете на твоя пасат какъв модел на Хела се водят ,защото никъде не съм вижал и късите и дългите да са с еднаква големина,като при теб.Просто ми се е набило на очи.
Автомобила става доста сериозен ще апе сериозно.
- vackooo
- Автомобил:
добро утро,и аз не съм виждал такива фарове дори и в нета като съм търсил(може да не съм търсил както трябва)Навсякъде си пише хела по тях,трябва да видя като се сетя някакъв номер да ги проверяStenly написа:Вацо ще споделиш ли фаровете на твоя пасат какъв модел на Хела се водят ,защото никъде не съм вижал и късите и дългите да са с еднаква големина,като при теб.Просто ми се е набило на очи.
- MK4-1.8T
- Автомобил: golf 4
- Двигател: AGU 1998
колкото повече ентосиазъм толкова по-добре

- vackooo
- Автомобил:
Днеска разкостихме турбото да го завъртим както ни трябва на нас и утре колектора следва
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
Ай зглобявай го по-бързо, да го гледаме по пловдивските улици и да му се радваме 

- vackooo
- Автомобил:
BruDoNe написа:Ай зглобявай го по-бързо, да го гледаме по пловдивските улици и да му се радваме
за да го направя по-бързо трябва много пари,време и..т.н а и означава да нахвърлям всичко просто ей-така.Това няма да стане

Здравей!
Много ми хареса пасата,евала за което!А такъв двигател миналата седмица му сменях водната помпа и блока нямаше нищо общо с този твоя,водната помпа беше друга и много други работи бяха други.Като гледам блока е същия като на обикновения 1.8 моно,но оставям ти да се изкажеш.
Поздрави!
Много ми хареса пасата,евала за което!А такъв двигател миналата седмица му сменях водната помпа и блока нямаше нищо общо с този твоя,водната помпа беше друга и много други работи бяха други.Като гледам блока е същия като на обикновения 1.8 моно,но оставям ти да се изкажеш.
Поздрави!
Колега, това НЕ Е 1.8 Моно, а е 1.8 Турбо от Голф 4/Ауди а4/etc.!
vackooo, успех с пасата, надявам се догодина, живот и здраве, да е на феста! Успех

vackooo, успех с пасата, надявам се догодина, живот и здраве, да е на феста! Успех

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Също така и това на снимките не е водна помпа, а е турбо
Много добре се нарежда всичко по колата, надявам се да я видя завършена по-скоро, успех

Много добре се нарежда всичко по колата, надявам се да я видя завършена по-скоро, успех