Проект Calipso 2.8 VR6 ново на 55стр.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
devil_vas написа:с тези 9-ки от зад ще и е трудно да прави това за което е предназначена
точно с тези 9ки нещата са по добре , защото гумите са опънати и няма на къде да "поддават" още

- Tibi.b
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Не си мисли така.. шпера прави чудеса
Съгласен съм с Vizor колата няма промяна в дрифтенето от джантите!!!БТВ те са с едно кило по леки от колкото 15х7 предишните ми джанти единствено може да се каже че има повече грип заради фланците ,но при подаване на гаста веднага полудява ,а и алпинчето е прав че има много ефект от стреча на гумата .Но само който не е карал не знае

На живо изгелжада много по маняшки и разплута ,а вече от ватре се гледа само на страни

Дано ви е харесала !!!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
той продава Кескин а не тези който са на колата в момента....тези на колата са ОЗ Футураmartineli написа:тойотата кефи.ама алпине кажи ся кат си продаваш джантите с кви други ще ни изненадаш.щото чесно да ти кажа тези по ме кефят от черните

Последна промяна от 6669 на Пет 30 май 2008 1:32, променено общо 1 път.
- alpine
- wheels dealer
- Контакти:
Джантите за този сезон на джетата може би няма да се променят , ще са си тези OZ FUTURA, а тези които продавам са Кескин . OZ-то е по стара като модел , а кескина е ъпгрейда му така да се каже , доста си приличат ... За по натам съм замислил разни джанти доста трудно намираеми обаче, но има време . Малко съм я оставил за момента колата защото правим други колици и в тях се влага повечето труд .
- alpine
- wheels dealer
- Контакти:
Лудата идеш за баланс машина
Дай боже да потрябва наистина някой ден
Вече съм се оборудвал с 2 нови комплекта напред все лудници, но може би за на пролет ще ги сменям , че още немога да им се нарадвам на сегашните . Най ме кефи че с всяка джанта колата става различна , с друго излъчване .... Немога да я гледам с едни и същи джанти постояно

Вече съм се оборудвал с 2 нови комплекта напред все лудници, но може би за на пролет ще ги сменям , че още немога да им се нарадвам на сегашните . Най ме кефи че с всяка джанта колата става различна , с друго излъчване .... Немога да я гледам с едни и същи джанти постояно

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alpine написа:Лудата идеш за баланс машина![]()
Дай боже да потрябва наистина някой ден
![]()
Вече съм се оборудвал с 2 нови комплекта напред все лудници, но може би за на пролет ще ги сменям , че още немога да им се нарадвам на сегашните . Най ме кефи че с всяка джанта колата става различна , с друго излъчване .... Немога да я гледам с едни и същи джанти постояно![]()
Миии ... май трябва да си отвориш гумаджийница, все различни джанти ше има, а и гайковърт и фешън крик, та да ги сменяваш бързо!