Piro_vw написа:Джантите са страхотни,стига да седят и добре на колата и си върхът
kokobraiz написа:Днес дойодоха 2 от джантите уж за проба, но обилния снеговалеж провали тези мои планове![]()
Джантите са на ФК 17 8j още не съм решил дали да ги вземам.......и се чудя
"Оптичния тунинг" е ГЛАВНО окачване и ФИТМЕНТ на джантите(не самите джанти). По добре една кола да е напълно сток, но да "седи" както трябва, ако ще и раждясала, вместо да е накичена с разни джунджурии. Всеки може да си купи броня и аксесуари и да ги сложи на колата си. Трудната част е да избереш правилните размер гуми, джанти, фитмент на калници, адаптери, и да работиш по шасито за да вкараш окачването в перфектен вид с останалта част от проекта. Също така е трудно тунинга да ти е "изчистен" (с визия и да се различава от всеки друг). Тунинга на VW НЕ Е да си превърнеш колата в пълен .:R пакет както 85% от проектите.. И точно затова задницата ми не е .:R. Искам да сложа 20th Anniv лип за да пасва с страничните линии. Но това предстои да го направя. Задавали са ми въпроси в vwvortex като: "Защо не сложи грил без значка преди да я боядисаш?" или "Защо не махна линиите и не намръщи капака?" Отговора е - защото така ми харесва и това е МОЙ проект. Имам пълен респект за всеки който работи по колата си с собствена идея и не се води по вкуса на всички останали, и в повечето случаи тези хора с времето стават "пример" като дизайн и стил на всички останали които знаят само това което вече е правено. Затова никои няма право да нарече на друг проекта "не-завършен" или "нищо особенно" поради това че не съвпада с твоят стил.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта