MKIII Black "MG"
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Re: MKIII Black "MG"
уникална кола с обърнато внимание към всеки детайл, поздравления За стойката и напасването на джанти, гуми ... без коментар Колкото до ножа от Венто, според мен си е точно на място
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Благодаря за откровените мнения. За волана съм измислил вариант да се карира като салона, но не давам зор на човека който ще го прави за да стане хубаво! От седмица вече имам и подгрев за седалките както и ел. огледала с подгрев със абсолютно всичко за инсталирането им, но също не бързам да ги сложа. За джантите тъй като пропуснах да обясня точно какво се направи по тях, което на снимките не се вижда. Оригинално джантите са 8J ЕТ20(офсет) предни и 9J ET14 задни 5х112, последва разпробиването им на 5х100. Предните бяха ясни че ще застанат добре, защото предните ми джанти бяха с подобно ЕТ и не беше проблем. Задните обаче с това ЕТ14 излизаха сериозно извън веждата около 3 пръста, затова се взе кардинално решение като се разглоби джантата средата да се сглоби над липа тоест задна предна част се събират и най отгоре слагам средата. Така губя малко от борда, но пък спечелих офсет и от ЕТ14 вече бях на ЕТ39 и от там вече коригирах с желания фланец, къде да застане точно джантата.
- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Колега днес преди 1 час някъде те видях до Пикадили 24, веднага те познах... много красива кола, голяма стойка плъзгашесе бавничко по асфалта... красота! Бях зад теб на около 30метра. ама карах един пикап Great Wall...
За тва нямаше как да се обадя. Видях и колата на още един колага..малко след това.
За тва нямаше как да се обадя. Видях и колата на още един колага..малко след това.
- Огито Ангелов
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Понеделник май мина през Карнобат едвам те познахме с тея джанти с един приятел разминахме се на една улица с много отвратителни легнали полицаи ние бяхме с тъмно синьо Венто със стълба отгоре :D
Колата ти е хубава, а какво направи със другите джанти?
Колата ти е хубава, а какво направи със другите джанти?
- Огито Ангелов
Да колега аз бях, но не съм ви познал малко бях отегчен от пробега от 400км. Колата е с обикновено окачване и джанти 15-ки и е повече от грозна и снимки нямам :D Другите джанти са прибрани, ще се освежат, а окачването ще се възстанови както следва - нови гайки, прахоуловители, пребоядисване на пружините и пак на колата на Пролет.
- VWEzioAuditore
- Автомобил: VW GOLFIII
- Двигател: 1.6 1997
Колега как се отварят задните врати?Добре се е получил голфа. Успех.