За първи път успях да закарам колата на феста (по точно иво-kr_1 я закара за което ),много ми хареса това че колите са на закрито и собствениците могат да ги покажат в пълния им блясък(измити,лъснати,свалени без колата на другия ден да е цялата в пепел от огъня и прахоляк от поляната).Естествено обаче има и много по какво да се работи за да стане феста найстина на добро ниво(това се коментира в друга тема така че няма смисъл аз да коментирам тук.Много се зарадвах да видя познати лица с който да си поприказваме и посмеем(надявам се да се видим отново и на най-якото място-Крушуна).Понеже нямаше с какво да снимам съм взел 3 много добри снимки от колега за което се надявам да не се сърди.Коко мерси за снимките
Проект Vw Jetta Individual Olive Green
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Проект Vw Jetta Individual Olive Green
Това ми стана любимата снимка от всички, които направих на феста:
- projektzwo
- Автомобил:
- Двигател:
Браво!
А някой може ли да ме ориентира кога ще Крушунското мероприятие?
А някой може ли да ме ориентира кога ще Крушунското мероприятие?
- abbaa
- Low rider
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко е станало много добре колега . Какво е станало с веждата ?
- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
Направо ми спря дъха .Не знам за теб колега но ,аз като видях веждата направо се побърках ако имахме свестни пътища всичко щеше да е бомба.
- Denis95
- Автомобил:
- Двигател:
Много готина Jeta
Bose написа:Понеже нямаше с какво да снимам съм взел 3 много добри снимки от колега за което се надявам да не се сърди.Коко мерси за снимките
Мои са снимките, няма проблем. Джетата ти е една от най-красивите коли, които бях виждал! Евала за труда и времето, които си отделил за да я направиш, това което е! Само да си оправиш кита на калника.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Въпреки че като идея е крайност на моята, колата ми хареса адски много ,една скромна снимка от мен :
abbaa написа:Всичко е станало много добре колега . Какво е станало с веждата ?
От както сложих мотора естествено предницата стана доста по тежка и при неравности и дупки се залюлява доста.Влязах с малко по висока скорост в един завой в който имаше кофти неравности и колата подскочи неприятно и веждата се стовари върху гумата.Ще сваля калника и ще го направим не е проблем .Освен че колата се прави тя все пак от време на време се и кара и по нашите пътища тези неща са ежедневие.
albena_sladurana написа:Направо ми спря дъха .Не знам за теб колега но ,аз като видях веждата направо се побърках ако имахме свестни пътища всичко щеше да е бомба.
Ацки си прав но за съжаление пътищата са меко казани ужасни
Мерси за хубавите думиsnuupy93 написа:Bose написа:Понеже нямаше с какво да снимам съм взел 3 много добри снимки от колега за което се надявам да не се сърди.Коко мерси за снимките
Мои са снимките, няма проблем. Джетата ти е една от най-красивите коли, които бях виждал! Евала за труда и времето, които си отделил за да я направиш, това което е! Само да си оправиш кита на калника.
Жоре евала за снимката пак не ги снимахме заедно джетите много сме несериозни
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Останаха ми очите по колата
- plamen000000
- Автомобил: Passat B3 Arriva-Variant-Vw T4
- Двигател: ABS 1993-AAB 1996
Колега поклон пред колата и труда който си положил за да я докараш до този и вид.Бях на феста и я видях на живо действително ако човек не отиде да види на живо, а гледа снимки само след събитието все едно нищо.Истинските и стойностни се виждат на живо! Браво!!!
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Ицо Браво, колата е изпипана отвсякъде.Много се радвам когато се вижда,че човек знае какво прави и резултата е налице!