Благодаря, най-много се радвам, защото идеите за всичко са мои и доста труд хвърлих за да се получи така. Само външното боядисване не е моя заслуга. Не съм пръскал нищо. Даже и интериора не съм пръскал аз. Помагах за подготовката, разглабяне, сглабяне...също така пластмасаджията свърши доста работа по задната броня и интериора. отат Горе долу 1 седмица беше работата по колата. Има още 1 ден работа. Утре трябва да ида на стругар и да сглобя другата половина от интериора и задължително да я изчистя вътре. На снимките не си личи цвета на интериора, но сега е сива перла с много перлени частици. Оригинална е на голф 4 + перли и лак.
Колега евала за колата уникална е п.п Искам само да те предупредя днес цял ден умувам дали да махна пластмасите на номерата пробвах и по двата начина и резултата е с лайсна е 1000 пъти по-добре (ако искаш утре ще кача снимки да видиш )
Колега моите номера са вече без пластмаси, но и черния кант го няма. Стоят много изчистено и се открояват на черното. Надявам се и да се справя утре със скоростния лост, защото имам малко неща за доизкусуряване.