"Тhe Silver Dream"
Re: "Тhe Silver Dream"
Е смятам да си сложа мигачи, да не бъда такъв егоист все пак е добре да знаят на къде искам да отида
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
страничните мигачи не са задължителни , не всеки мк2 ги има
По добре да го завариш или да сложиш от друга кола , много кофти седи спрямо ламарината който и да е мигач за мк2 .
п.п. Започнал е да придобива вид

По добре да го завариш или да сложиш от друга кола , много кофти седи спрямо ламарината който и да е мигач за мк2 .
п.п. Започнал е да придобива вид

- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
Супер върви колата! Само измисли някакви фланци за отпред, че много прибрани стоят джанти, които задължително трябва да са на показ 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да ще ти заспят.h0nda написа:И по-добре ще тръгне да върви, а се чудя за фланците 1.5 см добре ли ще са ?

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
С тея карбуратори си играх преди 4-5 дена.. и искам да ти кажа, че си ударил 6 от тотото.. като нови са.. даже болтовете са им полирани.. след рециклиране са и ги взе на адската далавера.. много може да те радва това 

Като си взема колата и като имам време да ги сложа, тогава мога да кажа дали съм напълно доволен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колко ти струва пребоядисването на колата общо работа и материали,питам понеже имам някоя друга забележка и май смятам и аз цялостно пребоядисване? 

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От кога чакам тези снимки,браво колега получил се е голфа но имам две дребни забелжки ако може да махнеш това от рамото на чистачката незнам какво е но ми привлича очите и стикера на клуба на задния прозорец нещо голям ми се вижда ,по добре си сложи един малък и дискретен но на друго място.Поздравления.А какво стана с силовия тунинг сложи ли вала и карбовете?
На мен така ми харесва чистачката, а за стикера съм съгласен, ще остане само долния надпис малкия Bulgarian volkswagen club , а карбовете още си седя в кашончето, просто нямам време да се занимавам, тая седмица съм отпуска, ако намеря време за тях ще е супер
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
Много добро голфче.Просто нямам думи