Golf_Diesel_ написа:Идеята е добра, но става прекалено грозно и предполагам яко заслепява вечерно време отсрещните шофьори.

незнам дали ще ги заслепява , то ако е така , просто "можеби" няма смисъл да ги има колите с такива фарове (отварящи) , вече те могат да сисе регулират как да светят - по-високо или по-ниско . Да се върнем на "Решетката без фарове" към която съм фен , но няма да правя в момента . Една Голф двойка ще изглежда не кои знае колко по-добре , но поне ще е по различна

Лично съм се навил да се наема с това още преди време без дори и да имам на представа , че някои се е сетил преди мен (все пак хора и идеи много ) , само и само си повтарям следният въпрос : Дали органите на реда биха ми съставили акт , или по някакъв начин бихаме обвинили , ако немисе виждат фаровете , или ако просто през деня карам с такава решетка на която няма как да се махат предните ребра и така фара да е по
ефективен . Смисъл , да мусе използва цялата енергия . Е , едвали да трябва да се заяждат , камоли да пишат акт , като има коли с отварящи фарове ( Пример : мазда 323 ) на които са им скрити . Вече кофтито на тази ситуация е , че като почва да се смръчаса и да си сменяме решетките за да ни виждат тези които са пред нас и около нас , и ния да виждаме къде караме . Газарията е за през деня , просто събираш очите на конкуренцията , и всички остават в невидение . Ще се прави това нещо от моя страна , вече след това , ще правя и такава на която да се свалят и слагат ребрата ! Имам 50% скица на това как точно да ги закрепям , но до тогава има време

Всеки които реши да се започне с това начинание , нека пише тук за да си помагаме един друг .
Аз лично бих сия направил по следния начин :
1. правяси цялата решетка каквато трябва да е , без фарове
2. изрязвам колкото искам от решетката там където са фаровете с цел нощно време да виждам къде карам
3. от вътрешната страна сия правя със щипки , или там по друг начин да се свалят ( моята ще е по друг начин ) Само ще трябва да се отвори предния капак за да се махнат скобите ( или кои как си го направи )
Е , според мене това се изисква за направата на една решетка за да е поне малко задоволителна в това отношение : със фарове , и без фарове когато си поискаме
Добре ще е всеки да каже някакво мнение относно това което мисли за начинанието като цяло , и ако изпитва желания да обясни как точно би го направил и тои