Голф 2 без фарове ?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Голф 2 без фарове ?

Мнениеот yarek » Нед 05 юли 2009 21:32

brabus написа:Ами на мен дори не ми харесва идеята за такава решетка, камо ли да го видя направено. Да си различен! Да това е тунинга, НО той може да има и лоша посока и според мен това с фаровете върви натам. Но всеки си има вкус....
Тове е от един друг форум mhihi
Изображение
Изображение

:не: мазда 323 ? mhihi

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Нед 05 юли 2009 21:56

мн ми е грозна тази идея все едно е сложена щора от прозорец

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 05 юли 2009 22:29

Golf_Diesel_ написа:Идеята е добра, но става прекалено грозно и предполагам яко заслепява вечерно време отсрещните шофьори. :012:

незнам дали ще ги заслепява , то ако е така , просто "можеби" няма смисъл да ги има колите с такива фарове (отварящи) , вече те могат да сисе регулират как да светят - по-високо или по-ниско . Да се върнем на "Решетката без фарове" към която съм фен , но няма да правя в момента . Една Голф двойка ще изглежда не кои знае колко по-добре , но поне ще е по различна :) Лично съм се навил да се наема с това още преди време без дори и да имам на представа , че някои се е сетил преди мен (все пак хора и идеи много ) , само и само си повтарям следният въпрос : Дали органите на реда биха ми съставили акт , или по някакъв начин бихаме обвинили , ако немисе виждат фаровете , или ако просто през деня карам с такава решетка на която няма как да се махат предните ребра и така фара да е по ефективен . Смисъл , да мусе използва цялата енергия . Е , едвали да трябва да се заяждат , камоли да пишат акт , като има коли с отварящи фарове ( Пример : мазда 323 ) на които са им скрити . Вече кофтито на тази ситуация е , че като почва да се смръчаса и да си сменяме решетките за да ни виждат тези които са пред нас и около нас , и ния да виждаме къде караме . Газарията е за през деня , просто събираш очите на конкуренцията , и всички остават в невидение . Ще се прави това нещо от моя страна , вече след това , ще правя и такава на която да се свалят и слагат ребрата ! Имам 50% скица на това как точно да ги закрепям , но до тогава има време :) Всеки които реши да се започне с това начинание , нека пише тук за да си помагаме един друг .

Аз лично бих сия направил по следния начин :
1. правяси цялата решетка каквато трябва да е , без фарове
2. изрязвам колкото искам от решетката там където са фаровете с цел нощно време да виждам къде карам
3. от вътрешната страна сия правя със щипки , или там по друг начин да се свалят ( моята ще е по друг начин ) Само ще трябва да се отвори предния капак за да се махнат скобите ( или кои как си го направи )

Е , според мене това се изисква за направата на една решетка за да е поне малко задоволителна в това отношение : със фарове , и без фарове когато си поискаме :)

Добре ще е всеки да каже някакво мнение относно това което мисли за начинанието като цяло , и ако изпитва желания да обясни как точно би го направил и тои :)

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 05 юли 2009 22:52

ето разликата от това как горе долу изглежда със , и без фарове . Моята е с цвета на колата , обаче следващатами ще е черна

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
golf_mania_jambol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_mania_jambol » Нед 05 юли 2009 23:10

Deo88 написа:ето разликата от това как горе долу изглежда със , и без фарове . Моята е с цвета на колата , обаче следващатами ще е черна

Изображение

Изображение

добра харесвами,аз 6те по4вам да си прая но с механизъм 6те я мисля

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 05 юли 2009 23:15

golf_mania_jambol написа:
Deo88 написа:ето разликата от това как горе долу изглежда със , и без фарове . Моята е с цвета на колата , обаче следващатами ще е черна

ами по от горе бях написал че няма да сия правя точно със "скоби" а по друг начин ... да е просто за правене и лесно за подръжка :) :012:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 05 юли 2009 23:44

Изображение

Изображение

нз , но не ми изглежда реално сътворено :roll:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 05 юли 2009 23:55

Бай Семо написа:

Изображение

Изображение

нз , но не ми изглежда реално сътворено :roll:

не е реално сътворено , смисъл реално сътворено е с програмата "Пейнт" както виждате , на първата снимка е с фарове , на другата без , личиси че е преправяно с програма . Даже ребрата са криви , ама говорим примерно , нещо от сорта се получава , самоче при мене е с цвета на колата , а като я направя ( незанино кога ) ще е черна

Потребителски аватар
emo_golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo_golf » Пон 06 юли 2009 16:16

много добре колега эахващам и моита mhihi . мерси на всички эа помоща и коментарите :обичам ви :beer

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Пон 06 юли 2009 16:41

emo_golf написа:много добре колега эахващам и моита mhihi . мерси на всички эа помоща и коментарите :обичам ви :beer

Няма нищо , нали сме тук за да си помагаме :) Тъкмо мислих да правя такава тема , и реших да прегледам дали някои не се е сетил преди мен , и то какво ?!? имаше :D :beer

zubev009
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zubev009 » Съб 11 юли 2009 17:56

Могат да се сложат от вътре едни фарове...мисля,че ще свети пак силно или пък едни силни халогенни (кръгли и малки) вътре пак при двигателя!

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 11 юли 2009 18:51

zubev009 написа:Могат да се сложат от вътре едни фарове...мисля,че ще свети пак силно или пък едни силни халогенни (кръгли и малки) вътре пак при двигателя!

Не , не е добро като идея :dummy:

Друга е хитрината :012: Махнете решетката и после които реши може да си махне и фаровете там с четирите винта с 8 ключ и след това сложете пак решетката и погледнете как ще стои и какво трябва да преправите :!: :?: След това вече ще добиете представа какво трябва да направите за да ви седят фаровете , само че да са малко прибрани на вътре :да: :idea:

п.с. Може малко да съм издал таината , но аз като си махнах решетката и като остана без нея , и добих представа в какво се състои цялата работа :012:

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Съб 11 юли 2009 21:59

Еми добре тогава значи от теб Део88 да очакваме, че ще я направиш. После да ни покажеш как се е получило. :banana

zubev009
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zubev009 » Съб 11 юли 2009 22:04

Deo88 написа:
zubev009 написа:Могат да се сложат от вътре едни фарове...мисля,че ще свети пак силно или пък едни силни халогенни (кръгли и малки) вътре пак при двигателя!

Друга е хитрината :012: Махнете решетката и после които реши може да си махне и фаровете там с четирите винта с 8 ключ и след това сложете пак решетката и погледнете как ще стои и какво трябва да преправите :!: :?: След това вече ще добиете представа какво трябва да направите за да ви седят фаровете , само че да са малко прибрани на вътре :да: :idea:

п.с. Може малко да съм издал таината , но аз като си махнах решетката и като остана без нея , и добих представа в какво се състои цялата работа :012:

:director Део ми аз какво казах!

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 12 юли 2009 8:25

zubev009 написа:
Deo88 написа:

:director Део ми аз какво казах!

става въпрос да си оставим оригиналните неща , не да приспособяваме и слагаме кои каквото има . Трябва да е , така че ако недаи си боже счупиш решетката и ако замине и фара и после да не преправяш пак и пак , всичко на ново ... Цялото това занимание не е толкова трудни , просто искам да видя дали още някои ще даде добро решение на въпроса с фаровете , което да е на едно с моито не споменато до момента :Mr Green Fun

В момента се занимавам с друга решетка , която ще е със фарове , но като махнах моята си с която съм и сега , видях с какво място разполагам за тази цел и ви казвам че става с преправяне , без много усложнения като :
Сменяне на фаровете с други , или слагането на горе споменатите от колегата "силни халогени" . Добро е и то като идея , но най-добре ще е да мислим логично към нещата , не да правим и после ако стане нещо и да неможем да го оправим :012:

п.с. Всичко става със оригиналнитеси фарове и планката която върви с тях , нищо повече несе изисква от нас , само да преправим малко ;) :idea:

Върни се в “Оптичен тунинг”