Успех и от мен! Браво за времето, усилията и парите, естествено. Само ми е мнгоо странно как си "говорят" колегите. Жена в автомобилен форум каква да е? Естествено, че ще знае и може. Не подценявайте дамите...
От старата скоростна кутия, след часове почистване, изтече нещо с отвратителен цвят и тате каза, че приключваме с нея. Поне имах право на избор
Понеже сега карам с кутия, която тате ми подреди специално, да ми е удобно да се въртя из града, моето единственно изискване беше да е нещо такова. Относно двигателя беше малко умислен, но каза вал от 1,8 и да му се доверя и да оставя нещата на него. Каза, че това което е намислил, като цяло би трябвало да ми хареса Успях да отскубна мнооого малко снимки, а и още се работи по него. Предполагам, че като се върне от Калояново ще се занимава повечко да довърши съдържанието на коша
Какво още се случи под предния капак - като приключим
Последна промяна от EliPavlova на Вто 29 сеп 2009 18:08, променено общо 3 пъти.
Камен и Знайнайнайко как не се обесиха докато ги подредят толкова много кабели, чак не знам
сложиха ми и ел. огледалца
малко ксенони
Тук Петко вече е готов да ме убие
сложихме табло с МФА - макар, че още в началото исках дигитално и когато си намеря читаво, че се преработи пак всичко - предполага се, че това е основателна причина, да се опитат да направят покушение срещу личността ми
малко интериорни светликнки
тук нещо едвам се събраха кабелите
И вече си имам радио, СД, ДВД, ТВ и навигация точно на мястото им, сякаш винаги са си били там нали
Накара ме да се замисля....благородно ви завиждам, ясно е че ентусиазма не ви липсва, остава само търпението за крайния резултат, който така като гледам е сигурен, успех
ПС: незнам за другите, но утре ще покажа темата на моята жена, барем спре да мрънка и почне да ми помага
Баси направо съм разбит ! А аз си мислех че съм понаправил нещо по колата си ..... е немам думи поздравления ,пускай още снимки да плакнем поне очетата!
Браво за целия труд и търпение,който сте вложили до сега по колата.Бях чувал за този проект и вече знам ,че ще бъде нещо невероятно .С удоволствие чакам ,когато я направите изцяло да ни я покажете на сбирките .Продължавайте смело напред.
KING-T написа:С удоволствие чакам ,когато я направите изцяло да ни я покажете на сбирките
За разходка из града още не е готова. Всъщност сме стигнали горе - долу до тук. Предполагам ще ни трябват още поне 2 седмици. Трябва да се довършат още страшно много дребни нещица Има разни липси на дреболии, които ми е трудно да си намеря, но така или иначе работим всеки ден