един лек ъп.... да споделя какво оспях да постигна това лято ей так без да искам...
Успях да сложа най сетне ел стъкла, сложих лекинко един Дигифиз до 8к оборота, намерих си и моторчета за фаровете, в следствие на което се наложи да сменя и стойките на фаровете, защото оригиналните стойки на дектаните нямат големия "отвор" където се монтират машинките. намерих в началото на годинате една каквада е широка броня(която ще бъде сменена че е под всяка критика). Понеже горепосочената бронявзех в комплект с основата и мигачите (които си бяха оранжеви) директно я монтирах и на следващиуя ден игра трансперантния спрей за мигачите. Едва наскоро преправих горепосочените мигачи да гонят лекинко идеята за кристално опушените мигачи - вчрно не са като фабричните, но поне се вижда доста повече когато мига крушката отколкото когато сиопушил стъклото и спираш светлината.
Като цяло нещата който постигнах това лято не са много, като се има в предвид че все още тази замя се ползва за работа... иии като споменах работа другото което се случи това лято е това че си купих едно мк2 1,6 чист тумор SYNCHRO. което възнамерявам да наглася за работа та да си вкарам настоящтата кола в гаража и да я пръсна на съставните части и да направя всичко което искам и както искам.... да имам време да подредя всички кабели който съм напускал и те така.... много работи съм наумил и имам ясна концепция за колата. Предстоят едни стопове които съм си харесал, но най вероятно ще си направя свой модел преди да се стигне до желаните, предстои смяна на врати с такива с широк джам (причината е в 2 неща - по предното положение наогледалото както и това че искам сенник на вратата "въздухобран"), предстой и затапване на 3/5- тата врата - еми така ми харесва повече, предстои и леко надуване на праговете (имитиране на обема от пласмасовите но в никакъвслучай ПВЦ, всичко ще бъде ламарина заварена плътно и намазана както си требе ..., ще се раздуват калници (мъъъъъничко), трябва да си направя (намеря) кора за под двигателя, Трябва някой ден да сбъдна и най смелата си мечта, въпреки че ми миришат чорапите сега за това но все пак - КОЖЕНО ДЪЛБОКО РЕКАРО С ПОДГРЕВ - без значение от кой точно модел на фау ве ще е ... всичко се препасва... Никъде из темата не съм споменавал но едно от първите неща който направих по колата си е да си преправя чистачките, но не както повечето да ги направя с едно рабо (защото ми е грозно) а ги направих така че самите пера на чистачките да покриват колкото се може по-голяма част от предното стъкло. и последно което се сещам което е на дневен план е да си преправя предния капак, но кога и какво ще се получи не мога да кажа, всичко зависи от изключително много фактори от който най важния е финансите.
Та така... с пари всеки знае как се прави... бутам по малко и колкото мога.
И ВСЕ ПАК да не забравяме че имаме и семейства който са предимство пред хобитата ...........