Rallye Golf

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
kazanlu4eto
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf Rallye

Мнениеот kazanlu4eto » Чет 15 апр 2010 8:15

Алпине поредната лудница,която се показва от твоя страна!!!!Позадравления за труда и ентусиазма(естествено и за хубавите идеи)!!!!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Чет 15 апр 2010 19:15

kirilex написа:Много си прав заради такива като него без пари аз не бих си докарал незаслужилата място там кола :banghead:

Кирче не се прай на сърдита ученичка много добре знаеш,че си си баш за там , а и двамата си знаем че ти покана за участие няма да откажеш :lol:
Точно коли като тези които участваха на феста надъхват хора които тепърва ще правят кола и резултата е , че всяка година се доближаваме до западните ни колеги като има все повече и повече истински коли :idea:

xuliganin написа:Не ме разбрахте!!! Имах предвид,че повече такива коли трябва да има.Много от останалите коли също си имат място там но пред тези двете всичко др бледнееше.Бялата джета беше също уникална ,полото на Пиронски също но кажете ми кои коли ще запомните от феста

Просто първото ти изказване си беше обидно за участниците и неловко за мен ....

Потребителски аватар
zetor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zetor » Чет 15 апр 2010 19:30

Също съм на мнението на хулиган , а пък най-малкото на хора които са копирали от-до дадена кола от чуждестранен форум да претендират за нещо и още повече да се правят на сърдити , че някой е споменал за коли като на алпине , волен , бяла джета , шареното поло само заслужават да са там.

Потребителски аватар
zetor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zetor » Чет 15 апр 2010 20:13

Заглавие: abe
От: kirilex
Изпратено на: Чет Апр 15, 2010 21:02
До: zetor

Съобщение

abe mi6ko kude vidq golf kato moq we sme6ko?????? djantite i gumite i oka4vaneto struvat kolkoto seki 1 proekt koito si vidql tam..... ti vuob6te znae6 li za koi golf stava duma???

Ще ти отговоря и ще ти се изсмея много да знаеш :) окачването което от Росен ли го взе ??? извиняваи

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 15 апр 2010 20:27

Момчета,
На път сте да усерете на Алпин-а темата, а той не го заслужава.
Айде спрете се на време!
Истината е, че почти всички имаха място в залата, като никой не отрича, че има още доста, които не бяха там, а заслужават.

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 15 апр 2010 21:26

аре ве тва не е тема да коментираме феста и колите на него егаси..

тва е тема в която да видим снимки на 60мм фланци на джантите на алпина mhihi
това е една тема да ви покаже че многото приказки са за пазара.така се прави .вадиш чудесна кола скриваш шапката на много хора и тогава пускаш тема за кво иде реч.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пет 16 апр 2010 12:44

Ей Пешо евала, ама голямо евала, колата е страхотна, чак нямам търпение да видя какво ще излезе пък от е30-то. :bowdown

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пет 16 апр 2010 14:14

Нека и аз споделя мнение!

Колата, е прилична ... но има още какво да се желае! Знам че сте хвърлили доста средства както и за на Волен полото, но имаха прекалено много забележки за процедурите които са "преживели"! Не ме карайте да изброявам, но имаше доста фрапантни и видими недостатъци!
Истината е, че имаме напредък в този тип "изложения" но имаме да гоним още много много години чуждестранните форуми, и то не от гледна точка на организация, ами от гледна точка на експонатите!
Предполагам си знаете забележките по колите и ще ги отстранявате момчета, ако не ... здраве да е, но в по-завършен вид бяха други коли, а не тези двете! Незнам, само аз ли съм ги видял или другите се правят, че не ги виждат ... но, пак казвам ... ИМА КАКВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ ОЩЕ! :)

За изкаването на kirilex, изобщо няма да го коментирам ... мнението ми за хората. които си мислят, че са "измислили топлата вода" не е много добро! В крайна сметка, ако иска да даде и 50 000лв за части ... колата пак може да е направена като каруцата на циганина Хасан от Ботунец и за нищо да не става!

Peace!!! :bishop

Потребителски аватар
yms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yms » Пет 16 апр 2010 17:40

Всички участвали коли имат място на изложението . По тях е положен труд , който заслужава уважение . В чужбина се правят толкова много , че вероятността да не е като някоя от тях е нищожна . Дори колата да е копирана , няма нищо лошо щом е направена добре . Това също заслужава уважение . Важен е резултатът . В чужбина също копират .

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пет 16 апр 2010 22:39

zetor написа:Заглавие: abe
Съобщение
abe mi6ko kude vidq golf kato moq we sme6ko?????? djantite i gumite i oka4vaneto struvat kolkoto seki 1 proekt koito si vidql tam..... ti vuob6te znae6 li za koi golf stava duma???

Ще припадна :applause: :lol: :lol: :lol:

yoan4o написа:На път сте да усерете на Алпин-а темата, а той не го заслужава.
Айде спрете се на време!

Yoan4o защо бе , тамън става интересно mhihi :beer

martineli написа:...

Братле това не е интересно бе по яко е да се ака на ляво и на дясно ... made in Bulgaria все пак :lol:

lowrider написа:какво ще излезе пък от е30-то. :bowdown

Спартанец :Mr Green Fun

Koksan написа:...

mhihi mhihi mhihi mhihi

Изображение

Последна промяна от alpine на Пет 16 апр 2010 23:03, променено общо 1 път.

zig-zag
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zig-zag » Пет 16 апр 2010 22:59

'Всеки краде отнякаде'.Това го е казал Чарли Чаплин.Обаче е много важно да откраднеш правилно. ...и тьй,пак повтарям човека е на много високо ново все пак става дума за Бьлгария. За як тунинг и вьобще сериозни подобрения по колата трябва здрав лев.Колко от нас имат сериозни пари и мерак за тая работа?Айде сега,туй било онуй било.Наполвина кат него да сме берекет.

Потребителски аватар
pif
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pif » Пет 16 апр 2010 23:08

Колата е уникална, изпипана е добре ,вложени са много труд .желание и пари :да:
Едно голямо евала от мен :да: :Mr Green Fun :bowdown и неспираи да ни изненадваш с готини колици :beer

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 16 апр 2010 23:43

аве немога да разбера повечето говорите за колите по чуждите форуми ше кажеш че всеки ден ги оглеждате.а същевременно почти никой не е виждал кола от чужд форум наживо вкл'чително и аз.аз съм сигурен че доста от колите от тези форуми си имат недостатъците.как може да давате "компетентни мнения" за чуждите коли от снимки?

и мен не ми хареса че задните станични стъкла на алпина не са на моя голф mhihi но предпочитам да си замълча защото всичко друго ми харесва

Потребителски аватар
pif
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pif » Съб 17 апр 2010 0:08

martineli написа:аве немога да разбера повечето говорите за колите по чуждите форуми ше кажеш че всеки ден ги оглеждате.а същевременно почти никой не е виждал кола от чужд форум наживо вкл'чително и аз.аз съм сигурен че доста от колите от тези форуми си имат недостатъците.как може да давате "компетентни мнения" за чуждите коли от снимки?

и мен не ми хареса че задните станични стъкла на алпина не са на моя голф mhihi но предпочитам да си замълча защото всичко друго ми харесва

:да: Точно така колега съгласен съм :beer

Потребителски аватар
zetor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zetor » Съб 17 апр 2010 12:27

alpine написа:
zetor написа:Заглавие: abe
Съобщение

Ще припадна :applause: :lol: :lol: :lol:

Незнаеш аз как реагирах като го видях това :)

Иначе има 1-2 прилики с този голф

Изображение

Върни се в “Оптичен тунинг”