Помисли също така над волана и "стелките".
Поздрави.

samael_86 написа:Добре бе хора спрете да му цапате темата "гнусно било, гадно било, циганско било, смени тва, смени онова" момчето та го кефи така си го прави вместо като колеги да го подкрепяте вие го оплювате всеки си има нещо на ум и си го прави всеки да си гледа неговата кола и да си я прави как си иска.
marto_vw написа:samael_86 написа:Добре бе хора спрете да му цапате темата "гнусно било, гадно било, циганско било, смени тва, смени онова" момчето та го кефи така си го прави вместо като колеги да го подкрепяте вие го оплювате всеки си има нещо на ум и си го прави всеки да си гледа неговата кола и да си я прави как си иска.
Това е идеята на форума колегаНеможе след една порция от снимки всичките коментари да са положителни и на всеки да му харесва...Затова е форум....дават се идеи, изказват се мнения дори и негативни.И според мен интериора на колата е отвратителен, но в крайна сметка не я карам аз колата а собственика си решава как да бъде...Ние изказваме мнения и даваме идеи, а колега си решава дали да ги взема под внимание или не
samael_86 написа:тва за мен ли става въпрос немога да разбера
IvailoOo написа:От цялата тема разбрах едно..че някои хора явно не осъзнават,че един проект изисква много време и пари... и както във всички да се мине през един период на "циганизация"![]()
Давай батка...Успеех
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта