Как Пасатора се превърна в Ибиза
Re: Историята на моя скромен автомобил VW PASSAT B5
4132432
Последна промяна от Селямсъза на Пет 03 май 2013 1:47, променено общо 1 път.
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:

Колега намерих две снимки на въпросните джанти, виж как стоят на пасата не са много добро качество снимките, но да добиеш представа как стоят на зелен пасат

passat_b5 написа::bowdown Уникален...
Колега намерих две снимки на въпросните джанти, виж как стоят на пасата не са много добро качество снимките, но да добиеш представа как стоят на зелен пасат![]()
хех мерси колега..
модела не е точно този но наистина не съм впечатлен от начина по който му стоят... искам да му измисля нещо добро но незнам какво да е...

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
едни голеееми петолъчки примерно
- DefX
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff написа:едни голеееми петолъчки примерно
Нещо такова например , или по-скоро едноцветни ?

Иначе Пасата е станал уникален, колега , това е пример за кола правена наистина с любов

DefX написа:Peteff написа:едни голеееми петолъчки примерно
Нещо такова например , или по-скоро едноцветни ?![]()
Иначе Пасата е станал уникален, колега , това е пример за кола правена наистина с любов![]()
![]()
мерси коелга
иначе модела на джантата която аз бях харесал е точно същия просто е с един лъч повече и е в един цвят...
аз вече намерих такива но са 17 а мене ми се искаше да са 18 и сега се чудя много

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
когато човек си търси джанти не изкачат мании ... обаче като не търси или като няма излишни пари какви мании изкачат не е истина ... и аз исках 18-ки да си взимам ама като изкочи 17-ката за продаване и се влюбих ... та карам сега 17-ки ... отново 

- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Оох какви хубави 18-ски се продават и за какви хубави пари... но уви с тия пътища... как да сложа гума под 55? Аз сега с тия на 45 ми се взима акъла...
Чудя му се на Иван, хем видя как е с 235/35 сега пак на много ниски гуми се е хвърлил, дано няма моя късмет.
Чудя му се на Иван, хем видя как е с 235/35 сега пак на много ниски гуми се е хвърлил, дано няма моя късмет.
Селямсъза написа:http://www.mobile.bg/11289404159107024
:weep: :talk:
Що така бе човек? Затова ли я тъкми толкова
Еми обстоятелствата са такива колеги.... и аз много съжалявам защото имах страшно много планове за колата но... взе да ми идва наистина мн. нагоре и всичко ме притиска и след известно омуване взех трудно решение... 

213412532
Последна промяна от Селямсъза на Пет 03 май 2013 1:47, променено общо 1 път.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
продаваш я а продължаваш да се занимаваш ей . фен си ; )
за акумулатора мисля че се събира по голям обаче трябва да се махне пластмасата под чистачките за да се вкара . измери си каква широчина може да влезе и така търси . моя като го сменях едвам го пъхнах , само дето не помня колко амперчаса е че беше преди 3 години .
камдидати няма ли за хубавеца да го отнасят ?
за акумулатора мисля че се събира по голям обаче трябва да се махне пластмасата под чистачките за да се вкара . измери си каква широчина може да влезе и така търси . моя като го сменях едвам го пъхнах , само дето не помня колко амперчаса е че беше преди 3 години .
камдидати няма ли за хубавеца да го отнасят ?
Еми ако вземе да се замсиля ся тия дни на по студеното.... ще търся нещо...
Еми какво да правя колега спряха да званят 1-вата седмица званяха сега никой... явно няма да го вземат... и немога да трая аз така колата ми нещо да не е фрет... дразни ме...
Еми какво да правя колега спряха да званят 1-вата седмица званяха сега никой... явно няма да го вземат... и немога да трая аз така колата ми нещо да не е фрет... дразни ме...