hooligans написа:То туй дето си изброила не е оптичен тунинг, ами наложителни разходи![]()
Кефи ли те да ме дразниш

А сега да си върна жеста: От Левски съм

И ако не

hooligans написа:То туй дето си изброила не е оптичен тунинг, ами наложителни разходи![]()
Е нормално те доста си приличат.... иначе правилно си забелязала че пасатите са големи колиelimn написа:Селямсъза написа:Мн-добре се е получилоelimn написа: Много се кефя, че имам малка-голяма кола. И ако някой може да ми каже сега малка ли е, голяма ли е, ще съм благодарна![]()
![]()
![]()
иначе това до тебе е венто което си е голф с багажник
Малиии, изложих се! Аз 3 год. мисля, че е някакъв стар Пасат Ха,ха! Обаче значи, правилно съм забелязала, че Пасатите са голеееми коли
Селямсъза написа:elimn написа:Селямсъза написа:elimn написа:
Съвет: след като неискаш да затъмняваш стоповете вземи си когато разполагаш със средства някои стопове с лед светлини нещо по разчупено с някакви черни елемнти или с тъмен рефлектор... хем ще си вадят окото и няма да се притесняваш хем ще си пасва на красавеца
тандера предполагам... ако става дума за същия магазин цените са мн. добри аз от там пазаря всичко за моята кола... а и продавача може да ти хареса понеже си е заладжия....elimn написа:Селямсъза написа:elimn написа:Селямсъза написа:elimn написа:
Съвет: след като неискаш да затъмняваш стоповете вземи си когато разполагаш със средства някои стопове с лед светлини нещо по разчупено с някакви черни елемнти или с тъмен рефлектор... хем ще си вадят окото и няма да се притесняваш хем ще си пасва на красавеца
Ще сложа, да. По-напред в темата съм си избрала, но то е било за тогава. Сега до нас в Б-с има един магазин, който мисля да посетя в много скоро време. На "Ботева" е. Само така...да сверя часовника, а по- натам, по- сериозно. За сега, докато не мине зимата няма да пипам нищо... Така мисля...
тандера предполагам... ако става дума за същия магазин цените са мн. добри аз от там пазаря всичко за моята кола... а и продавача може да ти хареса понеже си е заладжия....Селямсъза написа:
Какво е заладжия?
BS написа:Магазина е същия, наистина там стоките са качествени и на добри цена, и аз съм пазарил доста неща от там и мога да ти го препоръчам.Какво е заладжия?
Това ще рече, "човек който ходи редовно на фитнес" или "фитнес маняк" или както му викат тука в нашия край "нацепена батка"![]()
elimn написа:Е не ми пълнете темата
crank666 написа:понеже си ми приятелка и съм ти измислил един комплект джанти - BBS задължително черни и ако са с полиран борд, като тези на снимката ще контрастират перфектно
За ламбо дорса ще трябват задължително и прагове, примерно като тези http://technopaint.ch/galerie/?content% ... f+5+Gti%2F. Стоповете от линка също са подходящи + черни фарове.
elimn написа:crank666 написа:понеже си ми приятелка и съм ти измислил един комплект джанти - BBS задължително черни и ако са с полиран борд, като тези на снимката ще контрастират перфектно
За ламбо дорса ще трябват задължително и прагове, примерно като тези http://technopaint.ch/galerie/?content% ... f+5+Gti%2F. Стоповете от линка също са подходящи + черни фарове.
Ахаа, приятелю мой... Ще помагаш ти! Къде ще отидеш. Малко да те видя със свободно време и те заемамТози белия красавец направо.... Няма да казвам
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта