Промяна на петичката

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Re: Промяна на петичката

Мнениеот elimn » Пон 08 ное 2010 1:45

hooligans написа:То туй дето си изброила не е оптичен тунинг, ами наложителни разходи :Mr Green Fun mhihi

Кефи ли те да ме дразниш :?: :!: :?: Заради тези разходи и отделено време, кипренето се отлага :idea: не се ли светна?
А сега да си върна жеста: От Левски съм :twisted: :046:
И ако не :предавам се ще стане мазало :beat_butt2

Селямсъза
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Селямсъза » Пон 08 ное 2010 1:59

elimn написа:
Селямсъза написа:
elimn написа: Много се кефя, че имам малка-голяма кола. И ако някой може да ми каже сега малка ли е, голяма ли е, ще съм благодарна :screwy :Mr Green Fun :bowdown
Мн-добре се е получило :beer
иначе това до тебе е венто което си е голф с багажник :wink:

Малиии, изложих се! Аз 3 год. мисля, че е някакъв стар Пасат Ха,ха! Обаче значи, правилно съм забелязала, че Пасатите са голеееми коли :applause:
Е нормално те доста си приличат.... иначе правилно си забелязала че пасатите са големи коли :twisted:

Съвет: след като неискаш да затъмняваш стоповете вземи си когато разполагаш със средства някои стопове с лед светлини нещо по разчупено с някакви черни елемнти или с тъмен рефлектор... хем ще си вадят окото и няма да се притесняваш хем ще си пасва на красавеца :wink:

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пон 08 ное 2010 2:09

Селямсъза написа:
elimn написа:
Селямсъза написа:
elimn написа:

Съвет: след като неискаш да затъмняваш стоповете вземи си когато разполагаш със средства някои стопове с лед светлини нещо по разчупено с някакви черни елемнти или с тъмен рефлектор... хем ще си вадят окото и няма да се притесняваш хем ще си пасва на красавеца :wink:

Ще сложа, да. По-напред в темата съм си избрала, но то е било за тогава. Сега до нас в Б-с има един магазин, който мисля да посетя в много скоро време. На "Ботева" е. Само така...да сверя часовника, а по- натам, по- сериозно. За сега, докато не мине зимата няма да пипам нищо... Така мисля...

Селямсъза
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Селямсъза » Пон 08 ное 2010 2:12

elimn написа:
Селямсъза написа:
elimn написа:
Селямсъза написа:
elimn написа:

Ще сложа, да. По-напред в темата съм си избрала, но то е било за тогава. Сега до нас в Б-с има един магазин, който мисля да посетя в много скоро време. На "Ботева" е. Само така...да сверя часовника, а по- натам, по- сериозно. За сега, докато не мине зимата няма да пипам нищо... Така мисля...
тандера предполагам... ако става дума за същия магазин цените са мн. добри аз от там пазаря всичко за моята кола... а и продавача може да ти хареса понеже си е заладжия.... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пон 08 ное 2010 2:19

Селямсъза написа:

тандера предполагам... ако става дума за същия магазин цените са мн. добри аз от там пазаря всичко за моята кола... а и продавача може да ти хареса понеже си е заладжия.... :Mr Green Fun[/quote]

Не се сещам как се казва. На ъгъла на "Македония" и "Ботева" до един паркинг. Аз не съм от Б-с и незнам магазините. Ако не е същия дай координати на този, който ти каза. Какво е заладжия?

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Пон 08 ное 2010 10:57

Магазина е същия, наистина там стоките са качествени и на добри цена, и аз съм пазарил доста неща от там и мога да ти го препоръчам.

Какво е заладжия?

Това ще рече, "човек който ходи редовно на фитнес" или "фитнес маняк" или както му викат тука в нашия край "нацепена батка" mhihi mhihi

Потребителски аватар
MrLover
Автомобил: Passat
Двигател: AMX

Мнениеот MrLover » Вто 09 ное 2010 10:23

BS написа:Магазина е същия, наистина там стоките са качествени и на добри цена, и аз съм пазарил доста неща от там и мога да ти го препоръчам.

Какво е заладжия?

Това ще рече, "човек който ходи редовно на фитнес" или "фитнес маняк" или както му викат тука в нашия край "нацепена батка" mhihi mhihi

:да: :да: :да: :да: :да: Подледното най-приляга с анцуг адидас mhihi

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Сря 10 ное 2010 19:59

Е не ми пълнете темата с разни приказки за заладжии и Бургазлии с Адидас, моля....

Последна промяна от elimn на Чет 11 ное 2010 19:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 11 ное 2010 1:15

elimn написа:Е не ми пълнете темата

В някой случай е хубаво да ти напълнят темата mhihi
Има готини идейки от различни хора :beer

Freakin0ut
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Freakin0ut » Чет 11 ное 2010 22:51

Колата е просто брутална......и аз искам много 5-тичка да си тунинговам ама .... съм само на 15 :banghead: :Mr Green Fun .Само да стана на 18 :D :D :D.Колкото до джанти...ето една идея,мисля че ще и заспът.....С нетърпение очаквам нови снимки...
Прикачени файлове
dc6.version1_black.jpg
dc6.version1_black.jpg (26.6 KиБ) Видяна 2578 пъти
87.jpg

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Пет 12 ное 2010 11:51

Стопове в никакъв случай, фарове - или оригинален ксенон или и те не :) Джанти... ако се намерят оригинални е перфектно иначе всички други ще трябва много внимателно да се изберат, защото определено на мен лично ми е писнало по улиците да гледам грозни джанти, а по-лошото е че са скъпи, но няма кой да погледне, че не отиват ама изобщо на автомобила :)

Потребителски аватар
live_for_passat
Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
Двигател: ASZ 2002

Мнениеот live_for_passat » Съб 13 ное 2010 1:20

Събираш 100-тарка и в колет голфа за ДОЙЧ УЕСТ КОУСТ КЪСТЪМС :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Съб 13 ное 2010 21:38

понеже си ми приятелка и съм ти измислил един комплект джанти - BBS задължително черни и ако са с полиран борд, като тези на снимката ще контрастират перфектно :wink:
Копие от 3264379133_72129f00b3_o.jpg

За ламбо дорса ще трябват задължително и прагове, примерно като тези http://technopaint.ch/galerie/?content% ... f+5+Gti%2F. Стоповете от линка също са подходящи + черни фарове.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Съб 13 ное 2010 23:08

crank666 написа:понеже си ми приятелка и съм ти измислил един комплект джанти - BBS задължително черни и ако са с полиран борд, като тези на снимката ще контрастират перфектно :wink:

За ламбо дорса ще трябват задължително и прагове, примерно като тези http://technopaint.ch/galerie/?content% ... f+5+Gti%2F. Стоповете от линка също са подходящи + черни фарове.

Ахаа, приятелю мой... Ще помагаш ти! Къде ще отидеш. Малко да те видя със свободно време и те заемам :Mr Green Fun Този белия красавец направо.... Няма да казвам :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 14 ное 2010 3:03

elimn написа:
crank666 написа:понеже си ми приятелка и съм ти измислил един комплект джанти - BBS задължително черни и ако са с полиран борд, като тези на снимката ще контрастират перфектно :wink:

Ахаа, приятелю мой... Ще помагаш ти! Къде ще отидеш. Малко да те видя със свободно време и те заемам :Mr Green Fun Този белия красавец направо.... Няма да казвам :mrgreen: :mrgreen:

Ламбодорс на ФВ
Ангелски очи на Москвич или друга марка различна от БМВ ...
Не ми харесва

Върни се в “Оптичен тунинг”