simkolev написа:Благодаря за информацията. Колата е със дигитално въздушно окачване, аз съм дистрибутор на AccuAir. Вдига се доста, сложили сме двойни бег-ове за предницата.
Това със застрахователните компании е много зле направо не ми се мисли. Лета след 5 дена и вече съм приготвил да я прекарвам, но като гледам ще се държи в гаража и ще трябва да карам нещо друго колкото да не нараня джантите, или да и сложа 2ри сет джанти за вссеки ден. Това с фолиото за боята ще се наложи да го направя, даже го имах в предвид още тук, но започнах по друг проект и не ми остана време.
А за пресмиването, доста ще се ядосам. Помня когато купих Голфа, продаваха Лексус GS за по ниска цена. Но европейските модели имат много по голяма ексклузивност, стил, и аудитория. Ако е Америкаснко производство или нещо по не-стандартно със тунинг, веднага те смятат за "черен" (извинявам се). Ако си с Civic си като всички останали. Ако си с Европейска кола си интересен хаха. Само в България са на опаки като гледам. Голфовете били смешни.![]()
Какво общо има Перник във всичко това?![]()
Много благодаря за комплиментите, надявам се да пусна още снимки скоро!
simkolev написа:Мерси много. Колата ще пристигне краят на Септември (контейнера пътува минимум 45 дена и след това ще се търчи по технотест и да се освобождава). След това обезателно ще се организирам да се срещнем всичките!
alpine написа:Страхотна е![]()
Подкрепям колегите които агитират да не я докарваш тук
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта